Kærestesorger

forumspørgsmål

Kærestesorger

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 8 måneder siden

Hej med jer

Som I nok ved, at det manges problem det med kærestesorger, så jeg tænkte, at jeg ville oprette et forum omkring, hvad jeres bedste erfaringer er med at få jeres eks-kæreste tilbage, eller om I har gode råd til dette :-)

Knus herfra og held og lykke med det alle sammen!

Kommentarer

Gå aldrig tilbage til en fuser. Der er altid en grund til at man slog op i første omgang, hvad det så end har været. Måske man kan være venner, men ikke kærester.

422

Der ser jeg det så meget anderledes på det. Hvis du som f. eks jeg har været ude for med min eks, at vi voksede fra hinanden. Jeg tog det intiativ til at slå op med min eks og fortælle ham at vi skulle forblive venner. Vi var sammen i 14måneder og havde det godt sammen, det var bare mere noget kysse-kramme kæreste/venner.  Jeg så ham som en rigtig god ven.

Men nu er jeg ved at få nogle rigtige dejlige følelser i maven når jeg ser ham, og han er virkelig den der charmetrold på den gode måde. Han får mig helt op og ringe, når jeg virkelig er nede. Han sørger for at jeg har det godt og skriver et eller andet underligt til mig, hvis jeg sidder og surmuler, så der kommer et smil frem på mine læber. Han er rigtig dejlig, og inde dette år er omme, er jeg sikker på at vi har fundet sammen igen - Jeg håber!

 

Knus :-)

397

 

Hej.
Jeg synes heller ikke man skal gå tilbage til den samme, som man har været kærester med hvis man pludselig ikke er kærester mere. Man er ung og man har mange muligheder, og fx den første kæreste man har haft behøves ikke være den sidste. Der kommer mange flere endnu. Så man skal nok ikke være så ked af det over det. Altså self skal man blive ked af det hvis man ikke er kærester mere. men man skal bare tænke på at der kommer en ny på et tidspunkt, man skal bare være kommet over det som er sket.
Man kan gå ind på Hot.dk er en hjemmeside for unge mennesker hvor man måske kan finde kærligheden smil.
 
Smil Fra Felicia.

408

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program