Jeg vil gerne hjælpe men

forumspørgsmål

Jeg vil gerne hjælpe men

forumspørgsmål af
Caroline
16 år
Oprettet 6 år 7 måneder siden

Har virkelig brug for hjælp. Har fundet ud af at min veninde cutter. Hun har åbenbart gjort det i næsten et år, men i går fortalte hun mig om det. Jeg er helt rystet :-( Jeg så den ene arm og hun sagde at hendes lår var endnu værre. Det er virkelig meget og jeg er bange for hvad hun kan finde på når hun har gjort det så længe uden at sige noget. 

Jeg har virkelig lyst til at sige det til nogen, men det lovede jeg ikke at gøre. Hun kommer til at hade mig hvis jeg siger noget. Men jeg er bange for at hun kommer til at gøre noget dumt og jeg kan ikke holde ud at hun har det sådan. Kan jeg hjælpe på andre måder? Skal jeg sige noget alligevel? Jeg kender hendes mor ret godt og hun er sød synes jeg. Men er bange for at gøre alting værre hvis jeg siger noget. Vil bare gerne hjælpe hende. Kan ikke holde ud at hun har det dårligt. Men ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Har næsten ikke sovet i nat. Er virkelig bekymret for hende. 

Kommentarer

wow, det er en svær situation! Men hvis det var mig der stod i den, så ville jeg nok venter lidt med at sige det til nogen. Jeg ville bare være der for personen, skrive og snakke rigtig meget, ikke bare snakke om hvorfor hun gør det, men bare være er for hende så hun ved at hun ikke er alene. Håber du/i finder ud af det!

444

Jeg vil altid være der for hende. Men jeg blev virkelig chokeret og jeg er bange for om hun kan finde på at gøre noget dumt. Det sagde hun at hun ikke ville, men hvordan kan jeg være sikker når hun har holdt det andet hemmeligt så længe. Tror kun hun sagde noget i går fordi hun var tvunget til det. Fordi jeg opdagede det.

491

Prøv og overbevis din veninde om at hun har brug for hjælp så hun selv siger det til sin mor.

447

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program