Jeg kan ikke kende mig selv mere...

forumspørgsmål

Jeg kan ikke kende mig selv mere...

forumspørgsmål af
Christina
Oprettet 12 år 2 måneder siden

Jeg vil bare så gerne være stærk. Og klog. Og smuk. Jeg vil bare så gerne have succes. Jeg vil bare gerne elskes.
Jeg kender ikke mig selv mere.
Engang var jeg hende den perfekte pige, der lå med høje karakterer, den perfekte elev, perfekte datter. Jeg vidste hvad jeg ville med mit liv. Men nu.
Nu kender jeg ikke mig selv. Jeg orker ikke skolen, orker ikke at træne, orker ikke at være perfekt mere. Jeg har taget på igen. Kommer ikke til tiden, sjusker med lektierne. Min drømme er forsvundet, og jeg ved ikke hvad jeg skal bruge mit liv på. Jeg er overbevist om at jeg ikke klarer gymnasiet. Jeg sidder nogle gange og forestiller mig, hvordan jeg fejler. Hvordan folk kigger på mig, med deres skuffede blikke. Jeg forestiller mig at jeg gir op, og forsvinder. Kan godt lide tanken om at forsvinde fra det hele. Men jeg kan ikke. Jeg er ikke stærk nok.
Jeg fejler altid. Alle nytårsforsæt, alle løfter til mig selv. Jeg er en taber.
Jeg havde ædeflip i dag. Prøvede at kaste op, men fejlede. Spejlbilledet i wc’et så bebrejdende på mig, og jeg gav op.

Jeg havde mareridt i nat. Min mor opdagede mit lager af mad og slik, og så skuffet på mig. Jeg ser stadig det blik, og jeg hader det! Hader skuffelsen i folks øjne, når de ser jeg ikke er perfekt. Jeg vil bare godt være noget.

Normal
0

21

false
false
false

DA
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Tabel - Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 

Kommentarer

Hej Christina .

Der er ingen som er perfekte overhovedet . Alle laver fejl hele tiden! det er en del af livet, man lærer af de fejl, man laver, det eneste livet går ud på, det er at lærer af de fejl man laver. Har du fået en tid ved din læge, måske er det en god ide du for det. for du skal have noget hjælp. jeg tror du har brug, for at snakke med en psykolog! du har mange ting, du går og slås med og jeg tror du mangler redskaber. og få fortalt om det du er ked af.

Husk du kan bruge lms, som har forstand på spiseforstyrrelser. de er vildt godt og snakke med, deres nr er 70101818 og du kan ringe mandag-Torsdag fra 18-20

kh felicia

588

Nej, jeg har ikke fået tid:( Der er noget der holder mig tilbage - hele tiden. Jeg ved ikke om jeg bare benægter for mig selv, men er bange for, at jeg bare er for "glad" - at facaden er så stærk at jeg ikke kan sige sandheden (til lægen)

For at det ikke skulle være løgn, så virker ham drengen jeg skrev om tidligere (Frederik) slet ikke interesseret mere, og min bedsteveninde er ved at forsvinde for mig.
Jeg føler mig slet ikke som en god veninde, for fortæller hende ingenting. Veninder burde kunne fortælle alt til hinanden, men jeg kan ikke fortælle noget til nogen?
Jeg føler mig slet ikke som en bedsteveninde.

Jeg vil virkelig gerne tale med nogen, men mangler et spark i den rigtige retning.. Jeg kan ikke selv

572

Det er det som er super svært.

for du skal passe på du ikke mister din veninde. jeg har også været den person, som aldrig fortalt, noget om mig selv overhovedet, fordi jeg var meget lukket som en bog. Min bedste ven, han fortalte alt til mig, om hvordan han havde det. jeg fortalte aldrig noget til ham! han blev meget ked af at jeg aldrig,fortalte noget om mig selv. men jeg altid hjalp aldrig- i dag har vi mistet vores venskab. fordi jeg ikke kunne sige ting om mig selv. og kan godt forstå ham. Men hvis du ikke føler, at du kan sige noget, så er det svært.

jeg synes du skal snakke med lms, det er anonymt og de kan hjælpe dig i den rigtig retning! og snakke med dig hvordan du har det. du kan malie til dem, chatte med dem, eller ringe til dem, håber du kigger på deres hjemmeside lmsnyt.dk

kh felicia.

536

ingen er perfekte. husk det. vi alle begår fejl og sådan er det. jeg følte selv sådan da jeg startede på mit første gymnasium, men flyttede til et andet. jeg fik det meget bedre. føler tit alt for meget og tænker for meget. men husk vi alle begår fejl. ser du deres skuffelse? så vis dem hvad du kan. du kan hvad du vil tro mig. jeg ville tit give op. men vi er alle figthers. kæmp. til den dag du ser tilbage og tænker godt jeg ikke gav slip. håber det hjælper.

587

 Hej Christina

Drengehjerner er ca. tre år bagud i forhold til pigernes. Og for de fleste piger sker der noget, tit i teenage tiden, hvor man føler alt går galt. Man føler sig måske dårlig i skolen, man kan slet ikke lide sit udseende og er måske usikker om andre kan lide én. Det kan være man glemmer de ting man har lært i skolen i de små klasser. Så føler man sig dum, men det er ganske normal. For det hele kommer tilbage igen, bare rolig. Du forkusere meget på alle de negative ting og kan ikke rigtig se noget godt ved dig selv. Hvis du vil være stærk så begynd at se på alt det du er god til, for du er god til rigtig mange ting. Nå men altså tilbage til drengene og pigerne. Når pigerne så er kommet over den face, er piger og drenge som regelt på samme "bølgelængde".

Jeg håber du kan bruge lidt af det jeg skriver til dig her, søde ven. <3

654

Det er lidt overflødigt at skrive et langt svar, for de andre har allerede været igennem de forskellige ting, jeg kunne finde på at sige. Men måtte bare lige give dig et virtuelt kram og sige, at du er helt igennem skøn herinde på cyberhus, og jeg tror altså og at det er meget ala det, du er i virkeligheden. Håber sådan, at du en dag ser, hvor dejlig du er, når du bare er dig selv. 

Stort knus fra Zebra

638

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program