Jeg har virkelig brug for hjælp..

forumspørgsmål

Jeg har virkelig brug for hjælp..

forumspørgsmål af
Mille
14 år
Oprettet 2 uger 19 minutter siden

Hey, jeg har et "stort" spørgesmål, eller en lang historie.

Det skal bare lige siges at jeg er 14 år og at han er 16.

jeg er begyndt han snakke rigtig meget med en dreng.. vi skriver og ringer hver dag (over snap).   Når jeg ikke svare ham i et par timer (2 timer fx) går han helt amok og skriver sårrn 9 beskeder og ringer 5+ gange😳... der r virkelig slemt... vi snakker tit om at mødes, og om alt det her om kærlighed.. men... Jeg tror jeg kan lide ham..men han skal snart på efterskole og ved ikke om han finder en der ude så..🥺🥺Men tør heler ik være kærester med ham, hvis vi nu slår op og at det vil ødelgge det venskab vi har😭.. jeg er bare virkelig glad for ham..  og så snakker han også heele tiden om sine 2 exkærester.. help mee.. pleeas🥺🙏🙏 what can i doo? skal jeg fortælle ham det?

Kommentarer

Hejsa ehh.. 

Jeg syntes at det virker somom at du måske burde snakke med ham om alt det her. At han bliver obsessive og virkelig bekymret, når du ikke svarer ham i et par timer, og at du måske ikke bryder dig om, at han snakker om sine ekskærester? 

og det med at være kærester kan ødelægge jeres venskab - 
I say go for it. Altså selvfølgelig hvis det er det, du føler er mest rigtigt. Hvis du syntes jeres venskab er for verdifuldt, til sådan lige at ødelægge pga kæresteri, er det også helt fint. Jeg syntes dog i burde møde hinanden først. (måske efter covid-19, og måske burde første gang i mødes ikke være TOTALT isoleret) 

håber at jeg kunne hjælpe bare en smule på dit dilemma - Gitte (ja, mit navn er lamt)

13

Han lyder ikke som en fyr der er værd at samle på.. Hvis du er i tvivl, så er det sjældent et godt grundlag at skabe et forhold på.

Og du kan være helt rolig - du finder en anden der er meget sødere.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program