Andre her som mig? Mv.

forumspørgsmål

Andre her som mig? Mv.

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 1 uge 6 dage siden

Jeg er en 17 årig dreng, og tror jeg er biseksuel. Har aldrig været i et forhold, og jeg ville vide om andre her som er ligesom mig/eller er biseksuelle? Fordi at det er ikke så tit at man ser det herinde synes jeg. Og hvis jeg må spørge til jer der er homoseksuelle eller biseksuelle, hvordan har I mødt jeres kæreste(r)? Fordi det virker som en besværlig ting at gennemskue for mig hvordan at komme til at opleve at komme i et forhold med samme køn som 16-17 årig. Håber disse spørgsmål er fine her.

Alle ha' en god dag 😃

Kommentarer

Hej,

Jeg er ikke helt biseksuel... Jeg tror jeg er panseksuel, - hvis du ikke ved hvad det er, så betyder det egentlig bare at du kan lide ALLE køn. Også folk uden køn osv.

Jeg har ikke nogen kæreste, men vi er ret åbne i min klasse om sådanne ting, og (næsten) alle kender hinandens seksualitet. Jeg tror måske du kan starte med at fortælle det til dine venner, og se hvordan det går. 

Jeg kan ikke rigtig sige mere, fordi jeg ikke selv er "kommet ud" til MINE venner, fordi jeg ikke har så mange jeg er tryg ved.

15

Tak for din kommentar, og jeg kan relatere til dig med at jeg kan egentlig godt lide begge køn (dreng, pige) både romantisk og seksuelt. Jeg lavede det forumspørgsmål desuden. Tak for dine råd

11

Jeg er også panseksuel. For mig betyder det egentlig bare at alle omkring min alder jeg møder kunne være en potentiel partner. så finder man jo ud af med tiden om de er interesseret tilbage. Det smarte ved at være bi/pan er jo at der er flere man selv kan være interasseret i end hvis man kun er til et køn. Jeg har helt tilfældigt kommet ind i en vennegruppe hvor vi alle er LGBT+ så vi taler meget om det og finder nogle gange nye som vi bare klinger med fordi vi har det til fælles. Det kommer nok bare med tiden.

11

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program