Jeg har mistet troen på alt.

forumspørgsmål

Jeg har mistet troen på alt.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Jeg har mistet troen på alt.
Jeg er blevet  såret af dem jeg holdte Aller mest af her i livet.
Jeg er blevet hjemløs som 16 år. Skal starte op med eksamen i næste uge. Er ikke sikker på at jeg kan gå op. Fordi jeg har det så dårligt. Er træt af alle rygterne som er kommet. Er træt af alle personer. Føler mig så fortabt. At der ingen fremtid er for mig.
Min socialrådgiver som skulle hjælpe mig. Siger bare noget lort om mig, sammen med det opholdsted. Skulle de ikke have hjulpet mig.?

Min mor valgte at tage mig hjem. Men hun ombestemte sig  lige i sidste øjeblik,fordi hun skulle slikke røv på dem. Lorte liv hader det virkelig. Jeg vil ikke tilbage på det sted, kommunen vil ikke hjælpe mig. Derfor er jeg ligesom blevet hjemløs.
Jeg vil ikke engang have noget med min mor og gøre  Jeg har tabt alt for hende. Hun har skuffet mig rigtig meget.
Depressionen bliver værre og værre. Jeg for ryste ture. Jeg har ingenting tilbage. Jo jeg har mig selv.

Jeg græder vær eneste dag, fordi jeg har det så dårligt.

De penge jeg tjener til hverdag. Kommer ind på en konto som min mor har adgang til. Hun har bare taget dem alle sammen. Dem jeg tjener. Hvordan kan hun finde på det ? Jeg har ingen penge. Jeg har ikke noget tøj. Jeg har slet ikke noget
Jeg er færdig som Felicia. For jeg kan ingenting mere. Jeg har aldrig været så ked af det i mit liv. Som jeg er nu.

Kærlig Hilsen Felicia.

Kommentarer

Kære Felicia

Du har to valg nu i dit liv. Du kan sætte dig ned og være offer, have ondt af dig selv og græde og gå i stå, eller du kan rejse dig op og kæmpe videre og blive en skøn ung kvinde der lever sit liv.

Den sidste mulighed kræver mod og styrke, en styrke du måske ikke føler du har lige nu. Men tro mig, det er vidunderligt at blive den pige der tør ting, som kan sige "jeg klarede det sgu"
Og du er ikke blevet hjemløs - kommunen har pligt til at hjælpe dig uanset hvad. Det skal din sagsbehandler gøre - hun må ikke bare efterlade dig i systemet, når du ikke er myndig. Du har svært ved at se, at din sagsbehandler nok forsøger at hjælpe dig, hvilket bostedet nok også har gjort. Det kan være meget svært at se når man står i det og føler sig meget uretfærdig behandlet. Så du er nødt til at mande dig op og gå til din sagsbehandler igen, for du kan jo ikke bare gå rundt på gaden vel?

Gå til din egen læge og tal med ham eller hende omkring det. Får du medicin for din depression?

Og jeg forstår ikke hvordan din mor har adgang til din konto, hvis du er 16 år gammel har du vel dit eget hævekort med egen kode, så må din mor ikke bare hæve på din konto som hun har lyst til. Kontakt banken og bed om hjælp til det.

Jeg har lidt svært ved at tro på, at du bare bliver efterladt på den måde, selvom systemet kan virke hårdt, er du også bare nødt til at samarbejde, hvis du ønsker at få noget hjælp...

Pøj pøj med det hele.

283

Hej Felicia pigen :)

 

Jeg er ked af at høre om din situation! Jeg forstår nogle af dine problemer, jeg har selv været der. Min mor er alkoholiker og jeg har boet ude siden jeg var 15. Systemet kan være hårdt, og nogle gange er det bare virkelig uoverskueligt. - ja, man skal nok have prøvet det for at sætte sig ind i dilemmaet. Selvfølgelig skal man være stærk og tage kampen op, men Felicia darling, du skal også have lov til at være ked af det, og føle at tingene er svære. Det er godt du udtrykker dig! - og fuck hvor du kæmper!- det er pisse godt gået min pige!

 

Din mor skal holde sig fra dine penge! Hvis hun ikke forstår det må du få lukket hendes adgang til den konto, men jeg kan godt forstå at du føler dig magtesløs- hun burde vide bedre!

 

Jeg kan godt forstå din frustration i og med at din mor ændre mening, det er jo endnu et svigt.

 

Man må finde sig i en del når ens forældre ikke kan tage et ansvar. Systemet er absolut ikke altid børne og ungdoms venligt. Jeg boede hos ældre venner da jeg var 16 fordi systemet glemte mig, og jeg ikke anede hvad jeg skulle foretage mig for at få hjælp.

 

Jeg kan godt forstå du er trist og depri. Det er forståeligt! OG DU SKAL IKKE BO PÅ GADEN! Så må du sgu komme og sove hos mig! - der er sgu altid plads! :) Ingen mennesker skal bo på gaden, og sgu slet ikke når du er så ung. Vi må lige ringe den idiot af en sagsbehandler op så han/hun kan få fingeren ud og hjælpe dig på en konstruktiv måde – det sgu det han/hun er der for!

 

Du skal ikke give op Felicia, vi er mange der gerne vil hjælpe!

 

Knus Medina

300

Ja men det er bare umuligt. Når svendborg kommune har sat sig noget i hovedet så vil de gennemføre det. så¨er de sku ligeglad med de unge.

Jeg har boet sammen med en pige på det sted jeg boede på før. hendes historie endte sådan her:

prøv og læs det, det var i avisen

http://www.radioalfasydfyn.dk/index.php?page=199&lno=212862

smil Felicia

254

Okay, det er jo ganske uansvarligt! - Fuck hvor nederen gjort! Jeg forstår virkelig bare ikke hvorfor man har ansat en masse, der burde hjælpe en, som tilsyneladende ikke magter det? Nogle af de sagsbehandlere burde finde sig et arbejde der ikke har noget med mennesker at gøre. Jeg oplevede at min sagsbehandler blev skiftet ud med en anden sagsbehandler midt i mit forløb, også blev man åbenbart glemt fordi de har Sååå... travlt med andre "vigtigere" sager. - så måtte man klare sig selv.

Jeg har også en veninde som er blevet flyttet fra 7 opholdsteder. Det er virkelig sygt at de ikke fatter at man ikke bare kan fjerne folk fra et usikkert miljø, og videre til et usikkert miljø hvor man aldrig ved hvor man skal bo næste gang. Hun har enda sagt til mig at hun ikke engang magter at pakke sine ting ud længere, de nye steder, for der går alligevel ikke længe før hun skal flytte igen.

Jeg er ked af det med din veninde, men det kommer sgu ikke bag på mig! De tænker alt for meget på økonomi og langt fra nok på den unge. Høre du også under Svendborg kommune?

Hvordan går det egentlig med dig Felicia? Har du fundet ud af noget?

Knus Bella Medina

305

Nej-skal til møde med min sagsbehandler i dag, men jeg tror ikke der kommer noget ud af det. Døgnkontakten inden i københavn, har lavet en indberetning til svendborg. Fordi jeg har fortalt hvordan jeg har det.

men jeg tror helt seriøst ikke der kommer noget ud af det, fordi min sagsbehandler hun er sku ligeglad med hvad jeg siger. Hun vil heller høre på min mor, som ikke altid fortæller sandheden,så det er jo bare fedt.

Er totalt meget ved at bryde sammen over det. Ja jeg høre desværre til svendborg lorte kommune.

Smil Felicia.

277

Så du er i kbh eller Svendborg nu?

 

Altså din sagsbehandler skal gøre hvad der er bedst for dig, og ikke hvad der er bedst for din mor altså – er hun dum eller hvad ? Det kan ikke passe at kbh skal sætte dem på plads i Svendborg, mon de ikke snart har lært det? Har du evt nogen med til det møde med din sagsbehandler som taler din sag? Jeg kender godt det med en mor der ikke altid er helt ærlig – det er pisse belastende!

 

Er du ellers okay? Hvordan med senge og tøj statusen?

 

Ja fuck Svendborg! - Dem kan vi sgu ikke li ;)

Bryd ikke sammen min pige, du klare det skide godt!

Knus Bella Medina.

260

det gik meget godt til mødet, jeg skal tilbage til det opholdsted end til de finder et andet tilbud til mig, så det er faktisk ok.

men fuck svendborg er nogen gange bare dumme,vil så gerne væk fra den by

smil

283

hej Felicia.

du skal bare være glad, for at du har det som du har.
Svendborg er en by ligesom alle andre by'er her i danmark, men mange syntes faktistk at et par by'er kan være ret trælst, men det ligesom Dansk / Engelsk i skolen man skal frem i tiden m.m men jeg syntes det er rigtigt dejligt at se du er ok med dit møde det er jo bare super.

 

Knus

Daniel.

304

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program