Angsten!!!

forumspørgsmål

Angsten!!!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 7 måneder siden

Hej jeg er en pige på 16 som bare har brug for at lufte hjertet.. Jeg har nogle problemer som er lidt vanskelige at snakke om... Jeg lider af angst eller det tror jeg, jeg gør. Jeg har længe haft et stort problem med at være alene og hvis der er stille omkring mig. Jeg bliver desperat, begynder at græde og ryste så voldsomt, at jeg ikke kan bevæge mig eller få vejret... Se det er ikke så meget min angst der er problemet. Jeg kan bare ligge med tændt lys om natten og have et tv tændt til jeg bliver så udmattet at jeg ikke kan holde mig vågen. Det vil sige jeg får i gennemsnit en tre - fire timers søvn. Det virkelige problem er hvad jeg skal gøre ved det... Jeg kan ikke fortælle det til nogen for de vil tro jeg er sindsyg! og jeg føler mig sindsyg... Jeg skærer i mig selv for så går natten som regel med et eller andet og jeg skraber store sår på mine arme... Jeg hader mig selv... Jeg hader at jeg er en lille pige som ikke kan sove om natten og jeg hader jeg ikke kan gøre noget ved det... Der er ikke nogen som ved noget om hvordan jeg har det. Der er ikke nogle som har set mine sår, heldigvis! Min far har nogle gange taget mig i at sidde oppe kl 4 og han er blevet stiktosset... Min mor bliver også vred og jeg kan jo ikke fortælle dem at jeg er sindsyg!! De bliver vrede og de siger jeg bare skal lægge mig til at sove for de forstår jo ikke der er noget at være bange for... Men det er der! Mørket og stilheden, den stilhed som lægger sig over øjnene og ørene som et slør og alligevel skærper dine sanser... mørket der indhylder dig og røre dine dybeste følelser... Jeg kan ikke leve med det mere! Jeg har flere gang prøvet tanken af med selvmord men jeg er en alt for stor kylling til det! Og jeg har det jo ikke skidt om dagen hvor der er lyde jeg kan genkende... Undskyld jeg bare vrøvler løs men jeg har ikke nogen at fortælle mit problem til... Måske er der nogle som kan hjælpe mig. Jeg har bare brug for at nogen vil hjælpe mig. Jeg har været på efterskole et år hvor jeg havde en veninde som jeg krøb ind til hvis det blev alt for meget... Der sov vi to og to men selv min roomie var for stille når hun sov... Jeg er ikke bange hvis der ligger en ved siden ad mig og jeg forstår det ikke!! Jeg håber der er nogle som kan hjælpe mig og fortælle mig hvad der er i vejen med mig! det kan bare være alt for meget og alt for overvældende... Jeg er bange for at lukke øjnene og jeg holder ikke ud at holde dem åbne...
Tusind tak for at jeg måtte fortælle nogen det. Tak.

 

Kommentarer

Hvor lyder det bare ubehageligt. :(

Jeg synes virkelig du skal sige det til nogle!

Du kan også prøve børnechatten.dk de vil helt sikkert hjælpe dig.!

Jeg har desværre ikke så mange idéer til hvad du kan gøre andet end at snakke om det med dine forældre og evt. en tæt veninde/ven.! Hvis du fortæller dem det og viser du virkelig mener det er jeg sikker på du vil blive taget 100 % seriøs!

Prøv børnechatten eller børnetelefonen. 116 111 det er helt gratis og de vil tage dig helt seriøs! Du er ikke sindsyg men du må virkelig ikke skære I dig selv. Det kan altså føre til sykiske og fysiske problemer :(

Jeg har virkelig ondt af dig og synes du skal prøve at bruge min hjælp :(

Håber virkelig du får det bedre! Vær stærk! Du kan godt. :)

Kh Mig :)

671

hej jeg er en pige på 15.
som havde det præsis som dig!
jeg lider nemmelig også af angst, og kan slet ikke klare mørke & stilhed..
min mor blev meget syg da jeg var 4 år. hun lider paranoid skizofreni, alkoholiker & hash-misbruger. & jeg er også ekstrem bange for at jeg også får sygdommen da den kan arves.
jeg har været ude for så meget!
jeg sov også kun 3-4 timer om natten, jeg er bange for at være vågen alene i mørke & jeg er bange for at sove. Da jeg var 4 år gammel, og min mor blev syg, satte hun ild til huset om natten mens vi lå og sov. Vi overlevede alle sammen heldigvis. Men det var en vild oplevelse, som jeg er bange for at opleve en gang til!
Du skriver også har du skære i dig selv.
og det har jeg også gjordt massere af gange. Efter at min bedste ven døde i en bilulykke sidste år, gik alting bare nedad! det eneste jeg ville var at dø. jeg har været ude for 2 mislykkede selvmords-forsøg, den ene gang hoppede jeg ud foran en bil. den anden gang skar jeg voldsomt i mig selv, men overlevede begge gange..
så efter 2 ugers tid, blev jeg ringet op og blev fortalt at min veninde Natasja havde begået selvmord. Hun var en på 14, med en far der var alkoholiker, og det blev for meget for hende.
Da jeg fandt ud af det, forandrede det hele sig fuldstændigt!
jeg tænkte: "Christina, stop med de tanker! se hvad der er sket med den stakkels pige, du kunne være endt som hende!!"
Så jeg begyndte at kæmpe mig op til overfladen igen.
& nu har jeg det meget bedre, jeg tager medicin & går til psykolog.
så kære person - ikke give op.
Jeg ville råde dig til at gå til lægen med din angst, det kan hjælpe dig godt på vej! ;-)

776

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program