Jeg føler at jeg gør noget forkert

forumspørgsmål

Jeg føler at jeg gør noget forkert

forumspørgsmål af
Mathilde
11 år
Oprettet 4 år 4 måneder siden

Hej er begynt med at græde fordi at mine venner siger tit til mig at de vil være alene men når jeg giver dem fred siger de bare det samme har også nogen andre venner men de siger bare at jeg KUN må være med idag men imorgen må du ikke være med tør ikke sige det til min lærer fordi hun tro jeg har det godt er også begynt med at blive nemt sur fordi at en af mine venner har stålet min tætteste ven kunne også engang hører en af mine venner bagtale mig er tit ved at græde i skolen men gør det ikke alle tro bare at jeg har det godt

Kommentarer

jeg havde det på nesten samme måde jeg skiftede til en anden skole og nu føler jeg bare mit liv er perfekt græd også mig selv i søvn ver nat før jeg skiftede

152

Dine venner lyder ikke særlig venlige overfor dig. Nogle gange bliver man nødt til at råbe op og vise dem hvor grænsen når. Det er aldrig okay hverken at bagtale eller udelukke en på den måde som du beskriver. Det er ikke cool den måde som dine venner opfører sig. 

Mit eneste råd er at du slår i bordet og siger at du ikke gider sådan noget. 

Husk at der er mange måder man kan gøre det på. Man skal for det første ikke sige noget nedladende for så er man ikke meget bedre end dem. Nej - man skal være tydelig og høflig. Man skal vise mod og man skal være cool.

Ord kan være hårde og nogle gange tror jeg ikke at man skal tage det så seriøst. Det skal komme ind af det ene øre og ud af det andet.

Hvis du ikke tør at råbe op må du gå til din lærer uanset om hvordan læreren modtager det. Husk du er lige så meget menneske som alle os andre. Din lærer kan kun mene at det fair at du kommer fordi at du selv vurderer at det er noget hun skal høre. 

Jeg håber mit svar gav mening - og husk mod er det der fører os videre i livet! ?

124

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program