Jeg er tyk

forumspørgsmål

Jeg er tyk

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Jeg vil gerne have anoraksi fordi så bliver jeg pæn. “Man bliver ikke pæn af anoraksi og det er noget lort” tænker alle dem der har eller har haft det. Men jeg vil stadig have det. Jeg prøver hele tiden, men min familie har ik så mange penge, så jeg bliver ked af det hvis vi smider mad id fordi jeg ikke har spist det. Men det er det modsatte af hvad jeg vil. Jeg vil spise for lidt, men spiser for meget i stedet fordi ellers får jeg dårlig samvittighed. Jeg ved godt at ingen af delene er sunde, men det er sådan jeg har det. Jeg bliver mobbet i skolen og vil gerne dø. Min mor har et stort pilleglas som jeg kan tage, og lige nu sidder jeg med en flaske neglelak fjerner. Alle fra min klasse hader mig eller kan bare ikke lide mig. Der er slet ikke nogen der desideret kan lide mig. Jeg er kommet til at skrive til en fra min klasse hvordan jeg har det, og jeg fortryder det. Jeg tænker næsten hver dag på hvordan det perfekte selvmord ville være. Jeg tænker også på hvordan jeg kan komme væk uden at dø, og hvor langt væk jeg skal for at få det godt. Jeg vil gerne være tynd og have en hund. Der er ikke noget at leve for mere. Det kode der kommer til at ske opvejer ikke det dårlige som er der hele tiden. Her hvor jeg bor er der ikke nogen dyrehospitaler der tager frivillige, jeg har nemlig spurgt så jeg kunne lege med hundene. Jeg er tyk fed og grim, og jeg har en dårlig holdning. Jeg bliver hele tiden skældt ud af alle fordi de ikke kan lide mig. Jeg var til fest i går fordi jeg ville glemme hvordan jeg har det, og jeg drak 10 genstande på en time og blev pisse fuld. Nu hader de mig endnu mere på grund af det. Jeg vil ikke i skole i morgen, men ikke fordi det er pinlig at jeg blev fuld på en time, det er fordi jeg hat det så dårlig med mig selv og jeg har de tanker. Men jeg bliver nød til at gå i skole, fordi jeg bed de vil bagtale mig hvis jeg ikke gør, og så vil de bare sige at det er fordi jeg er pinlig berørt, men det er det ikke. Mine forældre er skilt, min far fik en hjerneblødning da jeg var 10, han slog mig da jeg var lille, og han har store agretionsproblemer. Min morfar depretion, sukkersyge og for lavt stofskifte, og hun bliver meget nemt stresset og sur, men ikke på sammen måde som min far. Min mor tér sig bare som om hun er sindsyg, hvilket jeg helt seriøst også tror hun er. Jeg aner heller ikke hvad jeg vil i fremtiden. Min søster er også ond på alle mulige kanter, men nu er jeg træt. Hvis jeg ikke går i seng nu, så drikker jeg den neglelakfjerner.

Nu må i selv finde spørgsmålene i alt det jeg har skrevet, fordi der er godt nok mange, og det er sundt at tænke selv. Undskyld hvis jeg lyder ond, sur og ked af det, men det er sådan jeg er vokset op.

Kommentarer

Har selv været der. Når man er ked af det ser alting sort ud. Men det bliver ikke ved sådan. Anoreksi er ikke vejen frem. Du blir kun mere ked af det. TRUST ME. Snak med nogen om hvordan du har det. Jeg snakkede med min moster og hun hjalp mig med at komme til at snakke med en rådgiver fra kommunen. OG DET HJALP. Havde forsøgt selvmord 2 gange. Og troede aldrig det kunne ændre sig. Men det gjorde det. Har det stadigvæk svært nogen gange men jeg er mest glad. Er igang med en uddannelse og har gode veninder. Har haft en kæreste. Har ikke en lige nu men jeg ved jeg kan gå det igen. Jeg var hvor du er nu og jeg er kommet videre. Jeg har fået det liv jeg ikke troede var muligt. DU KAN OGSÅ. Der er masser der kan hjælpe.

418

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program