Jeg dør uden ham

forumspørgsmål

Jeg dør uden ham

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 2 måneder siden

 Hej

Jeg elsker en dreng der hedder Jackie over alt på jorden. Han har haft et rigtigt hårdt liv, men han siger at jeg er alt for ham, og hvis ikke jeg havde været der nu, ville han ikke leve mere. Hvordan kan jg forklare ham hvor højt jeg elsker ham? Hvis han forlader mig, dør jeg. Jeg vil aldrig blive mig selv uden ham

Kommentarer

hej

jeg synes det er fedt at i er sammen. og fedt du vil være sammen med ham når han har det så svært. jeg tror ikke at han vil gå fra dig, udfra det du skriver. jeg synes bare det ville være godt, hvis du bare er der for ham så meget som han har brug for det. hvis du kan det self. jeg synes godt du kan fortælle ham, hvor glad du er fra ham. måske skrive et brev til ham så han kan gemme det og huske på det :-)

men jeg synes du skal altid huske på dig selv, at hvis det bliver for svært for dig at være sammen med ham, når han også har det skidt med sig selv. så husk at du også er et menneske. håber du forstår, det er ikke fordi jeg vil ødelægge jeres forhold . jeg vil bare have at du også husker på dig selv og dine grænser. :-)

KH Felicia

474

 bare sig det! ikke føle dig tilbage holdt .

tænk ikke på det bliver for pjattet  eller sådan.

bare ud med det!  fortæl ham hvad du føler!

444

ja prøv at sige det til ham! hvis det er rigtigt det du skriver så vil han have rigtig godt af at få det af vide!!

428

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program