Føler mig ikke set.

forumspørgsmål

Føler mig ikke set.

forumspørgsmål af
Nana
Oprettet 12 år 1 måned siden

 Hej alle. Jeg er en pige på 14år, og jeg vil rigtig gerne skive min historie. Og håbe på at nogle af jer derude, har nogle gode råd. Min mor og far gik fra hinanden da jeg var halvandet år gammel, jeg var jo så lille, så man mor fandt en lejlighed i sammen kvarter som min far, så jeg kunne vokse op med ham. Så der boede mig min mor og min storesøster til jeg var fire, så fandt min mor en ny mand, de flyttede så sammen da jeg var fem, vi blir boende i lejligheden i noget tid. Min er finder så ud af min mor har en ny. Han begynder at bryde ind i lejligheden for at tage mig. Vi flytter derfor til en anden by i du rækkehus. Det går fint, indtil... Indtil jeg blir mobbet i skolen. Det gik ned a bakke fra jeg var vi år. Jeg flygter hjemmefra, fordi ingen kunne se hvor galt det stod. Jeg blev overfaldet mange gange på en måned. Jeg begynde at skære i mig selv, og gør det stadig. Min kontaktperson får så øje på arene, og spørger ind til dem. Jeg fortæller så det hele, og bryder fuldstændig sammen. Jeg tog så hjem til en kammerat, for at få trøst. Jeg når at være der i to timer, så ringer min kontaktperson og siger hun er på vel for at hente mig, og køre mig på psykiatisk afdeling. Jeg overnatter der en dag, og blir udskrevet dagen efter, de sagde de ville ringe til mig når der var en plads ledig. Men ingen opringning kom der, så nu sidder jeg her, og hader selv..

Kommentarer

Hej Nana

hvor er jeg ked af at høre din historie, og hvor gør det mig ondt at du har haft det sådan. og specielt med at du er blevet mobbet- det fortjener ingen heller ikke dig

jeg synes det er godt din kontaktperson har handlet på det, og du fik en seng nede på skadestuen. men systemet er så dårligt (kender det for godt selv) så jeg synes i skal tage kontakt dertil og spørge hvorfor de ikke har haft ringet, og om der er kommet en plads. til du kan få den rigtige hjælp. i bliver bare nød til at kontakte dem ind til de hjælper dig, sådan er det desværre med systemet lige for tiden.så bliv ved med at ringe og ikke give op. eller jeg synes faktisk du kan få din kontaktperson til at gøre det.

jeg håber du kan bruge rådet, eller skriv igen :-) Pas på dig selv

kh Felicia.

321

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program