hvornår er der ikke mere at kæmpe for.?

forumspørgsmål

hvornår er der ikke mere at kæmpe for.?

forumspørgsmål af
Anders
Oprettet 8 år 3 uger siden

Jeg vil starte med at forklare om mig og min kæreste.

vi har været sammen i lidt over 2.5 år. vi har haft lidt træls forhold da forholdet i starten var plaget af diverse spøgelser.

jeg har ikke altid været ærlig og det har betydet meget for hende det med ærlighed og tillid.

jeg har så været min kæreste utro i sommers. efter vi kom hjem fra ferie. dette har jeg valgt at tie for hende. og hun har så kunne mærke noget har gået mig på og vi har haft op og ned turen pga dette.

så fandt hun ud af det d 25. dec. og vi er selvfølgelig gået fra hinanden.

jeg har sat mig for at det skal slutte med at lyve og være uærlig, jeg har altid sat min træning og alt før hende.

Hun fortæller mig da at det er for sent jeg har fået chancer nok der er intet at hente nogen steder. og lyder afklaret,

hver gang jeg skriver til hende om der ikke er den mindste chance skriver hun nej hun kan bare ikke osv. hun virker meget bestemt. hun virker som om hun hader mig. "hvilket giver meget god mening".

vi snakkede da igår, hvor vi sad i bilen og begge var meget kede af det, og sådan. og hun mente stadig ikke der var noget at hente, da hendes forældre mente hun skulle komme videre der er masser fisk. jeg krammer hende farvel og vi giver ikke slip da vi begge er kede af det. vi bliver enige om vi tager en cigaret inden vi slutter. da holder vi i hånden og kysser. da siger jeg til hende næste gang du mærker på mit hjerte da ved du vi skal være sammen igen. så nikker hun på hovedet.

Hvad pokker kan jeg gøre. er min kamp tabt!!. jeg føler selv jeg kunne kæmpe. men skal bare se et lille lysglimt i mørket.
ved godt hun hader mig lige nu her. men kan da ikke være rigtig man intet kan gøre. nogle som har ideer.

skal siges jeg kørte ud på hendes arbejdsplads med et brev hvor der var en ring i og et brev. det siger hun er sendt tilbage til mig med posten.

jeg er villig til at gå til grænsen og over. jeg har fejlet på det groveste man kan. men nogle som har oplevet at få deres kære tilbage, eller nogle som ved hvad jeg kan gøre.
og jeg ved godt jeg er en meget meget ulækker person med det jeg har gjort skammer mig også over alt.

skal lige siges hun holder nytår langt væk, og skal være i samme by selv, er det ynkeligt og spørge hvis hun har lyst kan hun få adressen og komme. og så betaler jeg adressen og bliver jeg også skuffet der,?

og så ved jeg hun skal rejse i 2 uger for at komme væk bo ved familie i udlandet.? hvis jeg nu dukker om får en dag med blomster og samme ring. og spørger har du lyst til at kende den nye mig? 

Kommentarer

Jeg elsker selv en af hele mit hjerte, og han var den første person jeg nogensinde har givet min tillid til.
Så forstår det at man bare vil kæmpe til det sidste. Men, for at være ærlig så skader det mere end det gavner hende at du holde fast i hende. For du har jo ikke ændret dig endnu, men du kan og det kan måske gøre noget.

Ihvertfald.. Er det ikke en god ide at gå over grænsen. Det gjorde jeg med min kæreste.. Jeg blev en han kom til at se som stalker og psykotisk. Eller det måtte han, for det gør jeg.

308

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program