hvad skal jeg gøre?!

forumspørgsmål

hvad skal jeg gøre?!

forumspørgsmål af
pigen 14år
Oprettet 9 år 11 måneder siden

heii alle

jeg er en pige på 14år, jeg går i 8. klasse og jeg er blevet mobbet så længe jeg kan huske.jeg er blevet vildt uvenner med en pige (en af dem der mobber mig) jeg går i klasse med. vi er blevet uvenner over nogle rygter om hende som alle siger er mig der har started, men det er det ikke! der er ikke nogen der vil tro på mig når jeg siger det ikke er mig, alle er imod mig. hun er begyndt at sende beskede over facebook, speek og alle muglige andre chat sider, hvor der står alt mulig med at hun vil få alle imod mig, og give mig tæsk. jeg ved at hun godt kan finde på det og at hun sagtens kan få en hel masse med. jeg er hele tiden bange for at hun vil gøre det og jeg tør ikke sige til nogen at hun skriver sådan til mig eller at jeg bliver mobbet.

hilsen pigen 14år

Kommentarer

Hej

godt du skriver herind. jeg synes ikke det er fair, at hun skal være imod dig nu. og hun har truet med at love tæsk. jeg håber du har det på skrift, for så kan du anmelde det. for det skal du ikke udsættes for. jeg ved godt det kan være svært at anmelde. når du går i klasse med hende. men det skal bare ikke forgå. jeg har engang selv oplevet det der. det var med en dreng, fra en anden skole, han svinet mig til på sms, så sagde jeg det til min lærer og det blev anmeldt. så kom politiet på besøg ved ham og snakkede med ham. at det skulle han  ikke gøre. så det var det rigtig jeg gjorde det. men det er jo bange år siden.

men jeg synes du skal prøve og sige det til en lærer. fordi det her skal stoppes. hvis du ikke tør at sige det til en lærer, eller forældre. så print det her indlæg ud. så kan de selv læse det. så skal du overhovedet ikke sige noget. måske var det nemmere for dig ?

men ellers hvis du ønsker andre råd, så synes jeg du skal logge på chatten. Mandag-Torsdag fra 14-19 og Fredag 13-16

Håber du kan bruge det

smil fra Felicia.

413

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program