Hjælp, det er liv eller død!

forumspørgsmål

Hjælp, det er liv eller død!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 3 uger siden

Hjælp mig til at hjælpe hende!!!

 

plz læs alt, ved der er meget men plz!

 

Hey allesammen, jeg hedder L... Jeg har en veninde som heddet C* og hun er kommer ud i nogle seriøse problemer og jeg ved ikke hvad jeg kan gøre for at hjælpe hende!

Lad mig starte fra en ende af:

C* startede i min klasse for et år siden (ca.), hun havde goth og emo stil og alle prøvede at undgå hende. - skal siges vi gik i syvende dengang.

Men jeg ville give hende en chance og vi blev veninder...                                                                                                                                       Hun fortalte mig ting hun havde oplevet i sit liv, om selvmordsforsøg, mobning, alkoholiker famile og en historie med psygisk-sygdom... Hun fortalte at hun engang var blevet voldtaget og at dette havde stået på i flere år! Jeg reagerede ikke rigtigt, (vidste ikk'' hvordan...!) Hun fortalte at hun havde været gravid og fået abort. Men rygterne svirrede omkring at C* var opmærksomheds søgende og ikke til at stole på, men hun var min veninde og jeg startede med bare at lytte.

Hun bliver så uvenner med en pige fra min klasse (An...), som udadtil viser at C* startede alt og at hun var direkte ond. Men jeg holdt af hend og støttede hende. C* fortalte senere at hun havde et alkohol problem,(hvilket jeg havde regnet ud...!!) og at hun nu faktisk virkelig havde brug for hjælp og støtte!  - især fordi ingen troede på hende, og hendes forældre var ligeglade med hende! (C* led af stor omsorgsvigt fra forældrenes side!!!)

Jeg ville støtte hende men pludselig fortæller hun at hun skal skifte skole pga. An... som både havde meldt hende til politiet og alt muligt pis. Jeg bliver ked af det siden hun jo faktisk næsten er min b-veninde, men jeg støtter hendes beslutning om at skifte skole.

Her efter hun er skiftet skole, får jeg afvide at ham der eftersigende skulle have voldtaget C* ikk' findes...! - Hvilket er meget sært, siden jeg har set hans facebook og alt muligt. Ved ikke om jeg skal stole på C* eller dem der siger at han slet ikke har eksisteret!!! ;(

Og nu lægger C* billeder på nettet af at hun er cutter, altså hendes arme og ben med sår!! Og ikke nok med det siger hun at hun vil begå selvmord!? Vil så gerne hjælpe hende, men kommunen er inde og "dække" hende, samt vejleder og alle mulige læger og psykologer, men hun er stadig cutter, tænker på selvmord og har  problemer!!! - Hvad kan jeg gøre? Plz hjælp!

Hilsen mig....

 

Ps: tak for at have læst!! - og vil lige fortælle at C* rent faktisk har mange flere problemer som andmeldelser for vold, noget med stoffer, anoreksi og mange andre ting som var for lange at fortælle om.. Plz hjælp, vil hende bare det bedste og har jo selv problemer så mit hoved eksplodere snart!! ARGHH!! Hjælp! Hvad gør jeg for at hjælpe hende bedst?

Kommentarer

hej :)

jeg syntes virkelig du gør et stort arbejde for din venninde, du lyder virkelig sødogomsorgsfuldog ikkemindst trofast.

men nu til problemmet, jeg har selv en venninde som har det sådan hun fortæller løgne ogalt mugligt, ryger, drikker..............

jeg syntes at du skal blive ved med at lytte til hende og støtte hende, for grunden til at hun måske siger alle disse ting er måske at der ikke er nogle der lytter til hende udover dig.

og jeg tror at hun virkelig har brug for dig. Men samtidig skal du nok ikke lægge alt for meget i det hun siger. Men bare lytte så mit råd er 

1) få dig nogle venninder som du også kan havde fønøjelse af ( ved det lyder lidt hårdt)

2) lyt til hende og støt hende ( hvis du ikke tror på det hun siger kan du bare lade som om)

3) læg ikke for meget i alt det hun siger

håber du kan bruge mine råd og at du også kan få det lidt bedre samt din venninde

knus anna :) 

452

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program