Han ødelægger mig helt!

forumspørgsmål

Han ødelægger mig helt!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 12 måneder siden

Jeg håber bare at jeg er i drømmeland, og jeg ikke kan finde ud af og vågne. Jeg hader at være alene hjemme med min far, når min mor er på arbejde,  jeg græder altid hver aften, hvis vi har været alene sammen. Jeg kan ikke holde til at gå med det i en hemmelighed mere, men jeg tør heller ikke fortælle nogen om det. Fordi det er min aller største hemmelighed, jeg har haft. Ville ønske nogle fandt ud af det. Jeg ryster hele tiden når det kun er min far der er hjemme. Han ødelægger mig helt.  Jeg ville have valgt selvmord, som min udvej ud af det her, men min mor ville blive så ked af det, og jeg kan ikke gøre hende ked af det..    Hjælp mig :-(

 

Fra Lærke-Marie. 15 år!

Kommentarer

Hej Lærke-Marie

Din far må ikke ødelægge dig. Han er voksen og skal passe på dig.Du skal ikke gå alene med en hemmelighed, som gør så ondt. Det er svært at snakke om det, men det er den eneste måde du kan få hjælp. Du kan starte med at chatte med en voksen herinde. Det kan være lettere, at fortælle noget svært til nogen, når man er anonym.

Mange tanker

Gråspurv

505

Hej Lærke-Marie

Jeg kan se at den hemmelighed du bærer på gør dig rigtig ked af det og at du har brug for hjælp til at få det bedre. Jeg er sikker på at du har truffet det rigtige valg ved at søge hjælp istedet for selvmord. Hjælpen findes og jeg tror på det kan lykkes for dig, at få det bedre.

Jeg synes du har taget et stort flot skridt ved at søge hjælp her. Næste skridt er at fortælle mere om hvad det er der gør at du hader at være alene med din far. Du bliver nødt til at fortælle om det til nogle voksne der kan hjælpe.

Som Gråspurv foreslår kunne du måske snakke med en rådgiver i chatten om hvad det er der får dig til at græde. I chatten kan du være 100 procent anonym, og det kan være en god, og sikker måde at "øve" sig på at snakke med en voksen. Måske kunne rådgiveren også give dig nogle gode råd til hvordan du kunne få mere hjælp.

Chatten har åbent i dag torsdag kl. 15.00-19.00.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

542

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program