Drenge - og de søde af slagsen :)

forumspørgsmål

Drenge - og de søde af slagsen :)

forumspørgsmål af
Christina
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Ja, så er det Christina igen - Samme som altid
Lige et par tanker, jeg godt ville have respons på

Normal
0

21

false
false
false

DA
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Tabel - Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Jeg smiler når jeg tænker på ham.
Jeg mødte ham i går
Jeg var fuld, og han var sød. Vi kyssede lidt – snakkede lidt – kyssede lidt mere.
Han lånte mig sin jakke, og krammede mig for at jeg skulle holde varmen. Han hjalp mig op og ned af trapper, og hentede vand til mig. Han passede på mig.
 Han tog hjem ved 4-tiden, og forlod mig fuld og glad – Jeg fik hans nummer og han fik mit. I dag, efter at have været hjemme og sove et par timer, vågner man til en besked der siger ”Godmorgen:* ” og senere ”Tak for en hyggelig nat:* ” – Vi har skrevet sammen i dag over mobilen og er blevet venner på Facebook. Han skriver at han ikke håber det bliver vores sidste aften sammen, og jeg har det på helt samme måde. Jeg er så klar til at møde ham igen!
Hvad kan man forvente af dette? Er jeg bare en flirt? – Selvfølgelig har vi ikke noget, når vi kun har kendt hinanden i et døgn, men er det værd at holde på? Er jeg bare en pige?

 

Kommentarer

Jeg sidder og hopper op og ned af glæde på dine vegne! Hvor er det dejligt for dig, at du har mødt en, du synes, er sød. Det er nok lidt svært at svare på dit spørgsmål, men at han tænkte på at skrive til dig, før du overhovedet var vågnet, er et godt tegn! 

Hold os updated medm hvad der sker, okay?

Knus og lidt mere happy-dance fra Zebra

 

370

Hej Christina

jeg bliver også herre lykkelig på dine vegne :-) synes bare det er så godt. Jeg synes du skal vente og se hvad tiden bringer jer . jeg synes helt klart, du skal vælge og være sammen med ham, for det ser ud til at i begge to gerne vil mødes igen :-). husk at kærlighed kan nå at udvikle sig, nogen gange tager det lang tid, andre gange tager det kort tid. men mit bedste råd, er at du tager en dag af gangen og ser hvad der sker :-)

KH Felicia.

350

Det er også virkelig dejligt endelig at prøve det, i stedet for at stå henne i hjørnet og kigge på - men jeg var lidt for fuld hihi :D

Hele dagen idag har jeg haft sådan en mærkelig følelse i kroppen - Sådan en lykkelig følelse, men alligevel en "men hva nu?" - agtig følelse. Jeg føler mig klæbende hvis jeg starter hver samtale, men det kan jo være at han har det på samme måde, og ikke selv vil virke klæbene? :/

Nå, men jeg vil da ihvertfald holde jer opdaterede! :)

Ps: Den der "sulteperiode" jeg havde er væk nu, og jeg spiser nogenlunde normalt igen - Jeg har stadig ikke været til lægen endnu, men det kommer..

382

Christina jeg er så glad, på dine vegne og det er så godt at høre at det går godt og at din sulteperiode ikke er der for tiden :-) jeg tror det er fordi du har fået det bedre :-).

jeg glæder mig så meget at høre, hvordan det kommer til at gå med dig og ham drengen og hvordan du har det med alle de ting du slås med, så venter med spæning på og høre om noget tid, hvordan det går med dig :-)

det er nok meget normalt at man har følelsen af at man ikke vil presse på, men prøv og tænkt hvis han sidder med samme følelse. der er ligesom en der bliver nød til at gå først på en måde, og det kan sagens være pigen. jeg har faktisk selv gjort det, med en dreng jeg kunne lide fordi jeg synes det gik for langsom. og det tror jeg faktisk han var glad for. men giv det nogen dage, og ellers må du altså godt presse lidt på og spørge hvordan han har det. måske har i de samme følelser også sker der ingenting. så være på vagt søde christina hehe :-)

knus Felicia.

350

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program