er de andre bedre fordi de har en kæreste

forumspørgsmål

er de andre bedre fordi de har en kæreste

forumspørgsmål af
Anonym
22 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

jeg sidder med tåre og er grædefærdig. Hvor jeg høre alle er sammen med deres kæreste og det er perfekt det liv. jeg har brug for at vide noget er sex den bedste følelse i verden? er nyforelskelse og være sammen med en kæreste den bedste følelse i verden? hvorfor er det lykke og perfektion at man har en kæreste?

Kommentarer

Nej, selvfølgelig er de andre ikke bedre end dig.
Sex er skønt og det er skønt at være nyforelsket. Men det er vel forskelligt fra person til person, hvad der er den bedste følelse i verden.
Det er ikke lykke og perfektion for alle at have en kæreste. Hvem siger det?

Det er op til dig at finde ud af hvad lykke er for dig. Det er ikke de samme ting der gør alle lykkelige.

188

Hej med dig

At være forelskede kan være som at svæve på en lyserød sky. Man bliver helt optaget af den enkelte person, og det kan føles som om han/hun er det vigtigste i hele verden. At gå steppet videre og have sex med sin kæreste, er et stort skridt og man skal stole utrolig meget på hinanden. Derfor kan sex være helt fantastisk, man får en følelse af at være elsket og være betroet til en anden person.

Dermed sagt er kærester og sex ikke det eneste der giver lykke i livet. Der findes masser, som kan give en fornemmelse af lykkelighed og glæde. Det kan fx. være sport, venner, familie eller noget helt andet. Hvad gør dig glad? Prøv at tænke på det. Prøv at finde tidspunkter hvor du er allermest glad og fokuser på dem.

Jeg håber du finder nogle ting, som gør dig glad - noget er der altid! Og det med at få en kæreste, det skal nok komme :)

Hilsen Maria M

192

nu syntes jeg allerede det er blevet forklaret godt af de andre to men jeg kan bare sige at nogle gange er det meget rarere at være single... det at have en kæreste kan være svært og forvirrene og når man er sige har man på en eller anden måde nemmere når man ikke har en kæreste at skulle tage sig af...

og jeg kan sige sådan at jeg har en kæreste men det gør ikke at jeg føler mig bedre end andre overhovedet!

254

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program