Det at være købt af sex, til gamle mænd.

forumspørgsmål

Det at være købt af sex, til gamle mænd.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 11 måneder siden

 

Man skal vælge mange gange i livet, man tager nogle forkerte beslutninger, som kommer til at påvirke en resten af livet. Man tager nogle super gode beslutninger der vil være til gavn for en. Jeg tror jeg har valgt at tage en beslutning, der kan påvirke mit liv rigtig meget.

Jeg vil rigtig gerne ud af prostitution, men det kan kun komme til at gøre ondt på andre. Hvis jeg overholder min kontrakt til punk og prikke, kan der ikke ske noget! De kan da ikke beholde mig indeni den der lille verden, som er pisse ulovligt. Når min kontrakt er uløbet vel. ?.

 

Så er jeg fri for at sige mine hemmeligheder til nogle, ingen behøs ikke få noget afvide. Og så om ca et ½ år, så er det stoppet. Der kan jo være et rigtig stort håb, På at det stopper. For hvis jeg er der inden til min kontrakt udløber, så kan de ikke gøre noget mod mig eller min familie, og min kæreste i mit ”Normale” Liv. Ligesom hvis min kæreste fik noget af vide, så ville han jo aldrig komme sammen mere. Jeg vil ikke ødelægge noget for andre mennesker. Og jeg kan ikke komme ud af det før, tiden er gået. Ellers er der bare mange der for det af vide, og det skal de ikke. Så er det bedst at lyve over for dem,

 

Jeg er købt af at sælge mig selv for penge, og det er rigtig hårdt, Jeg ryster hver gang, jeg kan ikke huske, hvem jeg har været i seng med, eller hvordan de ser ud, fordi jeg er så bange hver eneste gang. Jeg glemmer bare alt. Når aften er slut. Jeg vil ikke melde dem for noget, jeg vil ikke være onde over for personer, jeg valgte jo selv at gå ind i det. Men man tager jo mange forkerte beslutninger her i livet, men er det bedste ikke bare at få klaet det sidste ½ år også komme ud det. Det vil ikke skade andre, det vil kun skade mig selv, men jeg er jo alligvel så langt ude at jeg er nok smadret for evigt og altid. Så det er totalt ligegyligt med mig, det gør bare for ondt at lave noget med andre mænd man ikke en gang kender. Jeg er 16 år, og mit liv er ødelagt lige meget hvad. Det har sat nogle spor der aldrig vil gå væk. Nogle ting der er sket inden på det værelse. Hvorfor kan de ikke forstå at man har en grænse og man aftaler noget. Så tror de bare at når de har givet deres penge, at det er ok at lave noget man ikke har lyst til. Man kan jo ikke en gang sige fra overfor dem.

 

Jeg er ikke engang udviklet særlig meget, også min kæreste han for ikke en gang lov til at gøre de ting, som de mænd gør. Selvom vi har været kærester i rigtig lang tid. Og jeg elsker ham overalt på jorden,selvom jeg går i seng med andre mænd. Men det er jo bare ligesom et arbejde. Men det har bare ødelagt hele mit liv, det at man skal sige som 16 årig, at man ville ønske det kunne stoppe nu. Og man bare kan tænke sig til at det ikke kan stoppe nu. Fordi det vil påvirke andre mennesker. Har aller mest lyst til bare at forsvinde, forsvinde væk fra alt og alle. Ligesom hun gør i den der sang med jumbojet. Men det er bare umuligt, vil ikke gøre nogle mennesker kede af det, bare fordi man ikke lige kunne bruge sin hjerne den aften. Skal det jo ikke gå ud over andre, end en selv. Sådan er det bare.

Jeg ved godt jeg har skrevet rigtig meget fra mit liv, håber der er nogle der vil læse det og forstå det. På en måde vil jeg bare glemmes. Glemmes for livet, glemmes og så bare forsvinde, det kan man jo altid sige, men jeg mener det jo ikke, for jeg vil jo gerne livet. Men jeg vil det ikke, når det ser sådan ud nu. Der er så mange beslutninger der skal tages. Og jeg ikke kan tage nogle af dem, fordi hvad så hvis jeg vælger forkert. Så vil de bare ødelægge mere. Det skal det jo ikke. Vel. ?

Det folk går med til at lave Man skal vælge mange gange i livet, man tager nogle forkerte beslutninger, som kommer til at påvirke en resten af livet. Man tager nogle super gode beslutninger der vil være til gavn for en. Jeg tror jeg har valgt at tage en beslutning, der kan påvirke mit liv rigtig meget.

Det at folk går med til at lave sex med personer under 18 år, er rigtig svært at forholde sig til, fordi de er så gamle. Det går jo ud over mig. Det er jo mig der skal sælge min krop, som jeg ellers godt kunne lide. Jeg er en luder, det ved jeg godt. Men jeg er bare ikke stolt over at være det, ville heller være fri .

 

Knus Sille.

Kommentarer

Kære Sille

Jeg kan se du i den seneste tid har skrevet her på Cyberhus om hvordan du er kommet i klemme og i dag føler dig fanget i en kontrakt hvor du er nød til at sælger dig selv.

Jeg har brug for at skrive til dig her i dit seneste debatindlæg.

Jeg kan godt forstå at det er meget svært at fortælle dine forældre hvad der sker for dig. Men du er et barn og skal have hjælp af en voksen for at komme ud af det.

Du skal IKKE acceptere din situation. Du SKAL sige det til nogle voksne.

Jeg kan godt forstå hvis du syntes det er pinligt eller skamfuldt at fortælle hvad du har oplevet, men du er ikke alene. Prøv at læse denne artikel, som godt nok er for voksne, men her kan du bl.a læse at :

 ''I 15 af de anmeldte sager, der omhandlede 27 børn under 15 år, var der tale om betalt sex. Altså sager, hvor den sigtede havde betalt eller tilbudt barnet penge for seksuel ydelse.''
http://www.bupl.dk/internet/BoernogUnge.nsf/0/9440C175DEF5D6EEC1256CE0002FE882?opendocument

Med det vil jeg sige, at der er andre som dig der er blevet fanget i fælden - de anmeldte det og fik hjælp. Det SKAL du også gøre. Det er den eneste måde du kan komme fri.

Og, selvom du allerede har oplevet ting der har sat grimme minder, er det aldrig for sent at få hjælp. Men du kan kun komme videre i dit liv på en god måde hvis du får hjælp og kommer ud af den kontrakt som er ulovlig. Du skal ud af det NU så det ikke udvikler sig værre for dig.

Ring til Tjek-punkt alle dage på 33250060  eller 80240060 - de har åben mellem kl. 9 og 23 og har erfaringer med at hjælpe unge under 20 år som er kommet ud hvor de ikke kan bunde...

Kom så, Sille - få det fortalt irl ....det er vigtigt for dit liv.

534

Det gør virkeligt ondt, at læse om hvordan du har det. Jeg ville ønske, at jeg kunne give dig et godt råd, trøste, eller på en eller anden måde hjælpe dig. Din verden og dine problemer ligger så langt fra min verden og de problemer jeg kæmper med. Jeg vil nok aldrig kune sætte mig 100% ind i det. Men jeg håber virkeligt, at du kan få noget hjælp til at komme ud af det.

 Mange tanker fra Gråspurv

641

Hej Sille,

 

Det er jo ulovligt at købe sex fra børn under 18 år. Det betyder vel at den kontrakt er ugyldig og har ingen juridisk værdi.

Jeg anbefaler virklig at du melder det, og snakker med en voksen(Er der er center tæt hvor du bor, hvor du kan få gratis, anonym hjælp? Jeg mener vidst de findes nogen stedder). Om du så har lyst til at gøre nogen ondt eller ej, skal først og fremmest vide at disse folk har gjort DIG ondt, ved at involvere dig i dette liv, velvidende hvilken effekt det har på piger og hvilke traumaer de de kan få(for det ved de, det er jeg sikker på).

Du bliver nødt til at få hjælp. Lad være med at holde det inde i dig selv. Det vil påvirke dig resten af dit liv, og du har et så langt liv foran dig. DU kan sagtens få det godt igen, og du kan sagtens komme over det der er sket. Bare du får hjælp :(  Please gør noget før det er for sent. DU er barn, så du har masser af fordele hvor du kan få gratis eller meget billig hjælp. Hvis du venter til du er voksen, kommer det til at koste kassen, og det vil også være sværer at løse dine problemer fordi at du har ventet så langt tid.

 

Undskyld hvis jeg gentager mig og sådan, men jeg ønsker bare virklig at du får hjælp, og at du får et bedre liv(det er muligt).

*kram* Fra mig, og held og lykke!

 

 

537

Er det så ikke totalt lige meget om det forsætter et ½ år til, for det er jo alligvel noget man kommer til at tænke tilbage på. Når det er overstået, vil jeg aldrig i mit liv have sex med folk mere. Ikke engang min kæreste, hvis han finder ud af det, så kommer vi ikke engang til at være sammen mere. Fordi jeg har holdt sådan en stor hemmelighed, kan man så ikke bare holde ud et ½ år til og så er der jo aldrig nogen der for det af vide. Det er da bedre at det kun går ud over mig ind det skal gå ud over flere personer, hvis man melder det. Kan i ikke godt forstå det.

Knus Sille.

537

...jeg læser hvad du skriver, Sille - og tænker stadigvæk : du skal tænke på dig selv og få fortalt en voksen hvad der sker for dig. Kun det er godt nok.

Der er børn og unge som har det som dig, Sille - de syntes det er meget svært at få fortalt deres store hemmelighed. Derfor bruger de chatten her på Cyberhus til at øve sig i hvad de skal sige til de voksne. Sammen med rådgiverne i chatten kan du måske opbygge mod til at få det sagt, Sille ? ...

 

546

Hej Sille

Jeg synes, at du skal prøve at ringe til det tlf. nr. som Anni har givet dig. Du kan starte med at være anonym. Når du har sat dem ind i din situation og de har fortalt hvordan de kan hjælpe dig, så kan du tage stilling til, om det er noget, du tror, kan bruge til noget. Hvis du så tror på, at de kan hjælpe dig, kan du ophæve din anonymitet.

Jeg har fundet et link til det:    http://www.tjek-punkt.dk/unge.htm

Tanker og knus

Gråspurv

611

Hvad så hvis jeg ikke vil blive elsket mere. Hvad så hvis folk de står af. Bare forsvinder fra mig.

522

Søde Sille

Folk forsvinder ikke. Tænk på hvad du selv ville gøre/sige, hvis en du kender fortalte dig, at hun havde de problemer du har. Hvad ville du gøre? Ville du vende hende ryggen?

Hvis du ringer til det nummer som Anni gav dig, kan du også fortælle dem om din bekymring for at folk forsvinder. Giv det en chance, der kan ikke ske noget ved det.

 

523

jeg er ikke en skid bedre, for jeg ville da selv vende en ryggen ang det der. Jeg ringet faktisk også til dem. Men jeg tror ikke jeg er klar til det.

599

Sille, når du er under 18 år, så gælder den kontrakt du har underskrevet ikke. Du er ikke myndig. Lad nogle voksne hjælpe dig ud af det. Du har fortjent bedre end at blive udnyttet på den måde. 

Jeg ville så gerne skrive noget, der kunne hjælpe dig. Det er så frustrerende at sidde her og ikke kunne gøre noget, mens en 16 årig pige bliver udnyttet seksuelt.

Knus Gråspurv   

548

Undskyld

561

Sille, du er bange for at miste dem som du elsker og dem som elsker dig. Den angst er omkostningen for at elske. Den må vi alle leve med.

Du skal tro på at dem som elsker dig vil blive ved med at elske dig selvom du fortæller dem din hemmelighed.

Du er så tæt på - få brudt nu. Der er voksne omkring dig som vil hjælpe. Det må du tro på.

 

546

Det er ikke dig, der skal undskylde. Det er dem, der har fået dig ind i det. Og politikerne der går mere op i boligbeskatning end i at passe på børn og unge. Bare fordi der er flere boligejere i Danmark end børn og unge i prostitution..!!

Knus Gråspurv

  

581

Jeg ringet til dem, men de ville rigtig gerne mødes, men jeg er overhovedet ikke klar til at møde dem. Hvad så hvis de vil noget ondt. Hvad så hvis jeg ikke ved, om jeg vil ud af det, eller det bare en en nem løsning til at få et normalt liv. Arh jeg ved det ikke. Men de var meget gode at snakke med. Men også rigtig ubehaligt på en måde. Jeg er bange totalt.

530

Man ved, hvad man har. Man ved ikke, hvad man får. Du er nød til at stole på, at de kan hjælpe dig. Du kan få et bedre liv, end det helvede du lever i nu.

Du er nød til at give slip, på det du kender, for at der kan blive plads til noget nyt. Det er svært og jeg forstår godt at du er bange. Men du er en stærk pige Sille. Det, at du har skrevet her, vidner om, at du er stærk. Du har også fundet modet til at ringe. Det er virkeligt sejt. Fortsæt Sille, kæmp for dit liv, for et værdigt liv. Du har fortjent det!

Mange tanker og et stort knus

Gråspurv 

618

Sille, du skal vide at jeg syntes du er modig og at det er flot du har turde ringe til dem :-)

572

Er det så ikke ok, at man ikke er klar til at mødes med dem, og klar til at komme ud af det.

 

575

Det er ok, hvis det er det, du helst vil. Det er din beslutning. Men er det det, du helst vil?

Det er et svært valg du står overfor. Jeg har et forslag, som du måske kan bruge til at få lidt overblik over din situation og konsekvenserne ved at vælge at blive i prostitution eller at komme ud af det:

  • Tag et stykke papir og del det op i to ved at tegne en lodret streg. På den ene side af stregen skriver du 'Fordele ved at blive i prostitution' og på den anden side skriver du 'Ulemper ved at blive i prostitution'.
  • Tag et andet stykke papir og del det op på samme måde. På den ene side af stregen skriver du 'Fordele ved at få hjælp til at komme ud af prostitutionen' og på den anden side ' Ulemper ved at få hjælp til at komme ud af prostitutionen'.

Det er bare et forslag, jeg ved ikke, om du kan bruge det...

 

 

 

  

609

Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dig sille, jeg håber seriøst at du er kommet ud af det, for der er ingen mennesker der skal gøre noget de ikke har lyst til.. Heller ikke som 16 årige.

 

 

599

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program