Depression & Selvmord

forumspørgsmål

Depression & Selvmord

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 4 år 3 uger siden

Hej, Jeg vil mega gerne dø. Jeg er selvdiagnosticeret med svær depression, angst og en mild bipolar disorder. Det eneste grund til at jeg ikke har begået selvmord er at det ville totalt destruere min famile og fordi der ting jeg stadigvæk brænder for at opleve. Jeg ved ikke hvørdan jeg skal søge hjælp, begge mine forældre har mega stressede jobs, og min lille bror er et mega problem barn, som mine forældre knapt nok kan overskue. Jeg har altid været den smilende, dygtige og modige rollemodel. Min jeg kæmper hver dag med selvværd der i helt i bund og konstante selvmordstanker. Desuden føler jeg mig helt vild umotiveret og træt, som om alt livsløst og sjæl har forladt min krop og alt der er tilbage er sort og hul skal. Jeg går i 1.g og for relativt gode karakterer i skolen og alle der møder og kender mig ser bare den maske jeg tager på hverdag. Men min fritid går med at spekulere og på at prrøve at drukne tankerne Jeg klarer mig igennem hverdagen ved hjælp af alkohol, håndkøbsmedicin og masser af musik. Musiken er dog det modsatte af opløftende og den øger bare min depression, dog føller jeg at i det mindste er der nogen der har det som mig. Der ud over kømper jeg med nogle spiseforstyrelser, perioder hvor jeg sulter mig selv eller overspiser og/eller stres-spiser.

 

Hjælp, pls.

Kommentarer

Jeg er i cirka samme sitiuation og jeg ved det er svært men på en eller anden måde skal dine forældre vide hvordan du har det. Eller måske selv tag kontakt til psykiskafdeling eller rådgivning/og eller antidepressiv medicin. Det har hjulpet mig lidt. Jeg har derudover også autisme, så det har givet mig hjælp til forøget psykisk hjælp. Ps pige på 14 år her 

146

jEG VIL FUCKING SAVNE DIG OG ALLE ANDRE DER DØR!!!!!!!!!!

JEG HADER DØDEN- JEG VIL VÆRE FORSKER SÅ JEG KAN DRÆBE DØDEN

MIT STØRSTE ØNSKE ER AT INGEN SKAL DØ. HELLER IKKE JER TO<3

lige tilføje frys jeres æg/sæd celler ned på fertelitt klinik. så kan i have sex uden at være bange for at få børn. og du slipper for det røde. og jo yngre cellerne er jo bedre kvalitet og jo tidliger i fryser dem ned jo flere børn kan komme til verden.

ps. det må ikke vlre rat at være æg/sædceller jeg er SÅ GLAD FOR AT VI LEVER<3

170

Nu ved jeg ikke hvilken klasse du går i, men jeg siger bare: hold ud til gymnasiet.

Jeg de ikke om det gælder for alle gymnasier, men de fleste har en psykolog du gratis kan få adgang til en gang om ugen, eller en gang hver anden uge.

Det fungerer sådan at du får en tid i et modul du selv vælger, og så misser du godt nok det modul, men det er bedre end at gå helt i nul. Derudover tæller det som en “god undskyldning” for fravær, så det får du ikke problemer med.

Jeg har selv haft brug for det, og det har indtil videre hjulpet mig utroligt meget med min depression. Jeg er ikke ude af den, men jeg kan se lyset for enden.

Så prøv nu bare at holde indtil gymnasiet, ik?

147

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program