Maja

forumspørgsmål

Maja

forumspørgsmål af
Maja
14 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Hej jeg er en pige på 14 der har onaneret i et par år nu og er rigtig glad for det, men det begynder at blive kedeligt med kun at pille ved klitten. 

Så hvordan giver i jeg selv finger og hvad gør i ellers? 

Hvad gør i når i har mens? 

Kommentarer

Hvis du har mod på det kan du prøve en skoleagurk. Jeg er lige begyndt på det. Man skal lige vænne sig til at være fyldt ud men jeg synes det virker meget godt. Ellers kan jeg godt li at kneppe min dyne eller en stor pude. Jeg synes man er i bevægelse med hele kroppen og man kan lissom forestille sig man er sammen med nogen. Det er også dejligt at lege med bruseren i badet. Når jeg har mens gør jeg det enten i badet eller rider en pude med bind og underbukser på. Jeg er 14.

86

Jeg er lige begyndt at onanere med en gulerod eller en lille agurk det virker rigtig godt og man får fornemmelsen af at have en pik inde i sig jeg er ogs 14

når jeg har mens onanere jeg i badet (hvis du har badekar er det meget frækt) jeg bløder ikke når jeg er i bad

god fornøjelse med onanien

91

Hej, du kunne jo prøve at sprøjte vand på din klitoris, hvis du altså har bruser derhjemme. Ellers kan jeg personligt godt lide at nusse mig selv på inderlåret, lige lidt under skeden. Det giver en dejlig afslappende fornemmelse. Hvis du har et gummiarmbånd så kan du prøve at stikke det lidt op (ikke for langt, ellers gør det ondt)

Kh en person

48

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program