Depression og indlæggelse

forumspørgsmål

Depression og indlæggelse

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Jeg er en pige på 17 år og har i perioder gennem de sidste to år skåret i mig selv, været meget stresset og i det hele tage haft det rigtig dårligt. I vinters havde jeg en depression og fik også angstanfald. Da jeg havde det værst gik jeg til psykolog en gang om ugen men nu hvor jeg har det bedre er det kun en gang hver tredje uge ca. Jeg kan allerede nu mærke at alt min glæde forsvinder jo mørkere det bliver udenfor og der skal pludselig ikke så meget til at slå mig ud længere. Jeg er bange for at jeg skal til at have det så skidt som jeg havde i vinters eller måske værre. Hvis jeg får det så dårligt vil jeg egentlig helst bare indlægges så jeg kan få helt styr på mit liv igen. Det virker bare meget lettere at være et sted hvor ingen forventer noget af mig og jeg ikke skal prøve at være glad eller tage nogle beslutninger og have noget ansvar. Et sted hvor jeg bare kunne være mig selv og ked af det. ikke andet. Er det helt dumt at tænke sådan? Og kan det overhovedet lade sig gøre at blive indlagt når ikke jeg fejler mere?

Kommentarer

Det kan sagtens lade sig gøre at blive indlagt pga. depression og angst. Jeg har selv været indlagt utallige gange. Både som forbyggende, men også akut. Du kan snakke med din læge om det.. Måske få en henvisning til ungdomspsykiatrien, hvor du kan få snak og høre om du måske ville have godt af noget antidepressivt. En indlæggelse skaber meget ro. Og man har mulighed for samtaler og en fast struktur, som kan være støttende og gøre at du ikke ender i en kæmpe hul, som du var sidste vinter.

649

Mange tak for dit svar! Det lyder som noget jeg kunne have brug for hvis mit liv skulle falde fra hinanden igen og det giver helt sikkert noget ro at vide at det faktisk ikke er helt umuligt.

696

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program