Chatrådgivningen

forumspørgsmål

Chatrådgivningen

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 11 måneder siden

Det er svært at komme igennem til chatrådgivningen. Jeg har prøvet og prøvet. Men der er hele tiden optaget og når der så er åben, så når jeg ikke at locke på, før der er optaget igen. Har prøvet at komme igennem en gang, men det var 5 min. før det lukkede. Så fik af vide jeg skulle skrive igen, men kan ikke komme igennem. Har græt så meget at mit hoved dunker af smerte. Ved ikke hvad jeg skal gøre. Tænkt på at spise mange piller, men tør ikke.

Hilsen Gråspurv 

Kommentarer

Hej Gråspurv

Jeg troede at jeg var den eneste Gråspurv her ;)
Du må ikke give op. Det kan godt lykkes at komme igennem. Det er ihvertfald lykkedes for mig. Ellers så prøv børnechatten på Børns Vilkårs hjemmeside. De har også en telefonrådgivning: 116 111. Hvis du tænker på at tage piller, så kan du også prøve at ringe til Livslinien: 70 201 201.
Du må ikke give op, der er hjælp at få.

Knus fra Gråspurv

536

Jeg havde set navnet et sted og kunne godt li' det, men hvis det er dit så vil jeg ikke tage det. Jeg plejer at hedde Stine Stankelben.

Hilsen Stine Stankelben

586

Det er helt okay, jeg har ikke taget patent på navnet ;)

618

Kom heller ikke igennem idag. Må vente til efter påske. Tror også at børns vilkår har ferie.
:'(

586

Hej Stine

Jeg ved det nogle gange kan være rigtig svært at komme igennem til chatten, og jeg er ked af at du er gået forgæves flere gange. Der er rigtig mange der bruger vores chat og vi prøver hele tiden at skaffe flere rådgivere så vi kan have flere linjer åbne. Jeg håber du bliver ved med at prøve.

Jeg kan læse i dit indlæg at du har det svært og at du har brug for nogen at snakke med lige nu. Som Gråspurv skriver er der heldigvis andre gode steder du kan få hjælp hvis du ikke kan komme igennem i vores chat. Livslinien.dk/ Tlf.nr. 70 201 201 har åbent mellem 11-23 hver dag, og du kan være anonym ligesom du er i vores chat. Jeg håber du vil prøve at ringe og snakke med dem, så du kan få hjælp nu.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

718

Alle sover. Der er stille i huset. Mørkt. Tomt. Ved at der er er mennesker i huset. Men de sover. Og jeg hører ikke til i dette hus. Høre kun til hjemme ved min mor. Men må ikke komme hjem til hende. De siger at hun ikke kan passe på mig. De siger så meget. De forstår ikke noget.

Er bange. Fare sammen ved alle lyde. Græder ikke mere. Tårene er endlig sluppet op. Er træt. Bange. Kan ikke sove. Ondt i hovedet.

657

Jeg er ude af migselv
Kan ikke finde tilbage
Jeg ved ikke hvem jeg er
Kender ikke migselv
Fremmed
Bange

658

Undskyl at jeg skriver igen. Ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg kan snart ikke mere. Hvis bare jeg kunne sove.

736

Jeg ved godt at der ikke er nogen der kan svare NU. Men er der nogen der har et godt rådtil vis man ikke kan sove eller er bange om natten?

579

Hej Stine

Jeg tror du bliver nødt til at snakke med de voksne der er hvor du bor nu om hvor svært du har det lige nu. Om at du ikke kan sove om natten og at du er meget ked af det. Jeg tror det eneste der hjælper når det gør så ondt indeni er at snakke med nogen om det. Fra kl. 11.00 idag kan du også ringe og snakke med nogen på livslinien.dk om hvordan du har det. Du kan være anonym. Du må ikke opgive håbet om at det kan blive bedre. Tlf.nr. til livslinien er 70 201 201.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

674

Tak for dit svar. Unskyl jeg har skrevet så meget! Jeg har også skrevet til Livslinen. har ikke så meget taletid på min mobil så kan ikke ringe. Men tak for råd og unskyl.

Hilsen Stine

645

Det er helt i orden at du skriver Stine. Det skal du ikke undskylde for. Jeg håber du finder ud af at få snakket med nogen om hvordan du har det.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

613

Chatten er desværre lige blevet fyldt op eller rådgiveren er logget af, prøv venligst igen senere...

Hvorfor er jeg altid for langsom. Kunne man ikke logge automatisk på førstegang man trykker på chatten i stedet for at man skal vente på den boks kommer frem. Min computer er langsom...

689

Hej Stine

Det er godt at du bliver ved. Jeg ved det er svært, men jeg er sikker på det nok skal lykkes for dig. Bliv ved med at prøve.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

679

Jeg har chattet med en voksen. Det var rigtig rart. Tak.
Og tak til Nilschristian for opmundringerne til at blive ved.

Hilsen Stine

659

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program