Bedste veninde skærer i sig selv :(

forumspørgsmål

Bedste veninde skærer i sig selv :(

forumspørgsmål af
Anton
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hej allesammen. Jeg er en dreng på 12 år og Idag kom min bedste veninde hen og sagde at hun lige skulle tale med mig om noget hun trak mig lidt væk og hev så op i venstre ærme og jeg kunne se at hun så skar i sig selv. Nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre!! Tak på forhånd. :(

Kommentarer

Til en dreng på 12 år. Jeg bor i et psykiatrisk bofællesskab og kender det problem at nogen skærer i sig selv. Jegsyntes, at hvis det gentager sig at du skal sørge for at hun kommer til at tale med sin læge om det. Dt behøver ikke at være ensbetydende med at hun skal indlægges og alt det der, men det kan være begyndelsen til en psykik lidelse. Jeg vil virkelig råde jer til at gå til lægen hvis det fortsætter. Held og lykke med det.. K.B,.L

476

Hej syntes du skal spørge om grunden til hvorfor han/hun skære i sig selv. Prøv så godt du kan at snakke om det og vær sikker på hun/han ved at du er der for personen. Husk at sige at personen er god nok og giv daglige komplimenter, det hjælper altid, og hvis hun/han forsætter med at cutte, så kontakt en læge. Håber du finder ud af noget :)
P.s Spørg om du skal sige det til personens forældre, for ham/hende. Da det godt kan være svært selv at sige det til ens forældre.

495

Hej.
Jeg syntes at hvis det bliver ved, skal i snakke om hvad i måske begge kan gøre. Da jeg godt kan forstå hvis hun syntes det er træls, hvis du selv snakker med hendes forældre eller andre om det, hvis hun ikke selv har gjort det, selvom hun ved du hjælper hende. Jeg syntes du skal fortælle hende hvad DU virkelig syntes om hende, og hvor fantastisk hun egentligt er og fortælle hende ALT det gode om hende! Man bliver ALTID glad over at få sådan et kompliment. Jeg syntes det er vigtigt du gør alt hvad du kan for hjælpe hende, der er sikkert en grund til hun skærer i sig selv. Nogle gør det for opmærksomhed, andre pga de har det dårligt. Tag en snak med hende :-)

512

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program