Skuespillerakademiet <3

forumspørgsmål

Skuespillerakademiet <3

forumspørgsmål af
Sabrina
18 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Jeg begyndte på Skuespillerakademiet d. 21 Januar 2013 og sluttede mit forløb d. 22 juni 2013. Vi gik i skole fra 09-16 4 dage om ugen + masser af lektier. Det har uden tvivl været det mest udfordrende, nervepirrende og fantastiske halve år af mit liv. Jeg har lært ufattelig meget. Ikke kun om skuespil, men også om mig selv som person. Du lærer dine forskellige sider og reaktioner at kende, nogle du aldrig vidste du havde. I starte var det meget svært, fordi det handler om at give spil og åbne sig. Alt det der plejer at være rigtig og forkert findes ikke mere. Gi slip på alt! Men hold da op hvor har jeg ikke fortrudt en eneste ting derfra. Fantastisk! Ikke nok med at jeg fik en del mere erfaring indenfor skuespil, dans, sang osv, så fik jeg nogle fantastiske venskaber med derfra. Venner som jeg stadig ser og betyder utrolig meget for mig. Hvis du går med drømmen som Skuespiller, sanger, danser eller bare at lære dig selv at kende og er klar på en udfordring. Så ville jeg anbefalde Skuespillerakademiet på Amager – jeg har aldrig fortrudt det. Det har givet mig et fantastisk minde i mit liv.

Kommentarer

Hej med dig.
Jeg vil gerne søge op på de 3 teaterskoler i København, Odense og Aarhus, men tror ikke at jeg er dygtig nok endnu til at komme ind. (Jeg er også ret ung og det er første jeg jeg skal søge.) Men hvis jeg nu ikke kommer ind, så vil jeg gerne have noget træning, så jeg kan blive bedre.

Jeg havde måske tænkt noget højskole, hvor man kan få skuespilundervisning, men så læste jeg lige dit opslag. Er skuespillerakademiet noget jeg kan gå på, hvis jeg gerne vil være skuespiller? Altså er det for folk som mig der gerne vil være seriøse med skuespil og have en karriere indenfor teater? Eller er det mere bare noget fritids-agtigt noget?

818

Hej aspirant
Hvis du gerne vil være skuespiller så start til teater drama mm. Gå til en masse audintiner (stavet) og du bliver bedre for hver gang⭐️ Prøv dig frem
Kh mig

673

Hej med jer
Jeg er selv en ung mand, med stor passion inden for skuespil - og har også tænkt mig at søge ind på skuespillerskolerne, da skuespil er mit liv, og det eneste jeg vil i den her verden.

Jeg tænkte på, om der er andre der kender til "øvelses-kurser mm", hvor man som aspirant kan praktisere skuespilkunsten. Har faktisk selv gået på en højskole, hvor jeg også er undervist i drama, så det har jeg prøvet. Jeg tænker mere i den stil som OP skrev med et slags skuespillerakademi - jeg bor i Jylland, er der muligheder her?

794

Hej. Teaterskolen Move'n act kan jeg varrmt anbefale. De har en 1årig teateruddannelse, et 4 ugers forløb og et 1/2 årigt forløb. Desuden diverse kurser i weekender og ferie hvor man også kan dygtiggøre sig. Underviserne og de folk der arbejder på stedet er nogle dejlige, inspirerende mennesker. Jeg har selv taget den 1-årige uddannelse og kan varmt anbefale den! Man bliver rustet fysisk og psykisk. www.movenact.dk ligger i hjertet af Århus. Sanne 

724

Skuespillerakademiet er virkelig en fed oplevelse, som man skylder sig selv hvis man virkelig brænder for skuespil & teater. Det er skønt, udfordrende, legende, hårdt, nemt, lærerigt og man vokser virkelig som skuespiller og menneske.

Hvis du brænder for teater og vil rykke dig for vildt så vil jeg varmt anbefale dette fantastiske sted.

www.skuespillerakademiet.

689

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program