Hvordan får jeg dem til at holde af ham?

forumspørgsmål

Hvordan får jeg dem til at holde af ham?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 10 måneder siden

 Hej Cyberhus.
Der er en ting der piner mig: De andre fra min klasse kan ikke lide vores lærer.

Men han gør mig glad, han er altid så venlig og smilende.
Jeg har bedt ham om hjælp et par gange, og han har hjulpet mig, hvilket betyder en del. Han hilser altid, og han lærer os noget, hver eneste gang vi har ham.

Naturligvis kan alle ikke lide alle, men han er vores lærer, og den bedste af slagsen, hvis nogen spørger mig.

Jeg holder af ham, som var han min bror, men det kan jeg ikke sige til de andre, da de allerede har antydet, at der er et særligt bånd mellem mig og læreren. Det stemmer ikke, og det gør mig vred. De kan bare hører efter, hvad han siger!

Så spørgsmålet er: Kan jeg gøre noget, så de faktisk begynder at holde bare lidt af ham, og i så fald hvad?

Håber på at få et svar!

Knus den HF-studerende

Kommentarer

 Hej Ano.

Jeg kan godt forstå at du har det lidt svært med det, når du faktisk godt kan lide ham som lærer. Jeg har selv været i en lignende situation.

Hvis du føler at du kan, så bare spørg dine klassekammerater hvad deres problem er, og hvorfor de synes at han er dårlig. Det kan jo være at de egentlig ikke kan give nogen forklaring på det, og at det bare er nogle åndsvage fordomme de har fået om ham.  Prøv at få dem til at tænke over det.. Enten er det fordi de ikke er klar over, hvor dumme de er over for læreren. Eller også er det bare for at være dum over for ham. For hvis der ikke er noget specielt galt med læreren, kan de vel ikke mene det de siger. 

hvis du har en god veninde i klassen, kan du sige til hende hvad du mener om læreren. Det kan være hun synes det samme, og også vil sige til andre, at han er okay;D. 

Men husk at det er dig der får noget ud af undervisningen, og IKKE dem, når de ikke engang gider høre efter....

668

Tak for svaret

Jeg har forsøgt at forsvare ham overfor min klasse, men det er som om det ikke rigtig virker. Jeg har også forsøgt at spørge dem, hvorfor de ikke kan lide ham, og de eneste svar de kan give er at: "Det er for svært", "Det er på universitetsniveau", "Han lærer os det ikke ordentligt", "Han underviser jo kun dig..!".

Jeg bliver, og er stadig vred over, at de ikke har accepteret ham, for den han i virkeligheden var, men det er på en måde lidt underordnet nu, for jeg skal ikke have ham mere, desværre :-( 

Jeg håber stadig på, at jeg får ham til næste år, men det er der ikke særlig meget sandsynlighed for, da han for det meste kun underviser 1.-års-elever. Jeg kommer til at savne ham, føler aldrig rigtigt, at jeg fik sagt ordentligt tak til ham, for det han har gjort for mig. 

687

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program