Det gør mig glad

forumspørgsmål

Det gør mig glad

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Det gør mig glad når jeg vågner om morgnen og jeg ved at de bliver en dejlig dag og solen skinner og jeg ved bare at der vil ske et og andet fantastisk jeg kommer op i skolen og er omgivet af mine gode venner/veninder og lærere dagen kan ikke blive mere perfekt bortset for lektierne. jeg kommer hjem og er i rigtig god humør fordi jeg er omgivet af nogle jeg elsker jeg bliver i godt humør når folk omkring mig også er glade så bliver jeg også glade altså det er ligesom om det smitter

Kommentarer

Det gør mig glad, når jeg kan mærke følelsen af sult i hele kroppen, og stadig modstå at spise noget. Når mine ben er ved at falde sammen under mig, fordi jeg har presset mig selv til ddet yderste. Når jeg stiller mig op på vægten, og ser at jeg har tabt mig. Intet smager så godt, som tyndhed føles (;

367

Hej igen Amanda.

Jeg vil bare minde dig om, at indlæg som dette er utrolig triggende for folk som forsøger at overvinde en spiseforstyrrelse.
Det er lidt mangel af respekt, at poste sådanne kommentare, da de gør det sværere for folk der har det svært i forvejen.

411

Undskyld at jeg er så uduelig. Jeg føler mig som et forfærdeligt monster. 

386

Jeg synes på ingen måde at du er hverken uduelig eller et forfærdeligt monster. Du har et problem, og det accepterer jeg. Og jeg kan næsten regne ud, udfra de indlæg du har lagt på cyberhus, at du har behov for at snakke om det, eller fortælle hvad du føler. Er det rigtigt?

Vi må bare huske, at her er mange forskellige personligheder herinde, hvoraf nogle ad dem har svært ved at læse om det du skriver.

Du skriver, at du er ved at komme ud af din spiseforstyrrelse, og det er rigtig fedt! Men jeg kan høre. at du har mange tanker endnu. Mit forslag ville være, at du kunne lave en debat om det, oprette en ny debat, og skrive lige præcis hvad du føler og tænker, på den måde kan folk der ikke kan tåle at læse det bare lade være, og dem der kan tåle det, kan måske hjælpe dig! (:

Jeg håber du forstår hvad jeg mener!  (:

Maria Rosa

424

Det der gør mig glad er når jeg vågner og er frisk,

står op og får en mega god dag i skolen. Cykler hjem

med musik i ørerne. Logger på computeren, og skriver

med mine venner. Løber mig en tur, tager et bad, og

falder i søvn til en rigtig sød film (:

 

-Lotte.

401

Det der gør mig aller mest glad, er når jeg sidder på en kæmpe græsplæne/mark med min Guitar (gustav) og bare kan spille og synge så meget jeg nu gider.

om der er folk eller ej.. andet der kan gøre mig glad?
Hmm.. egentlig ikke (:

smil til jer.

401

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program