Lidt forsklligt

forumspørgsmål

Lidt forsklligt

forumspørgsmål af
ELijah
14 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

HeeeeeeeeJ Men jeg synes at i burde oprette en chat hvor man kan skrive og hvor man sådan bagefter kan give fx ens facebook..for hvis man nu har mødt en man synes er rigtig flink ville det være rart at kunne skrive med personen igen.. Og synes godt at når man snakker i 1-1 så må en rådgiver gerne komme med deres holdninger hvis man beder om dem..For har selv prøvet mange gange hvor de fortælle de ikke må fortælle deres holdninger til fx utroskab eller sådan.. Og jeg som person har rigtig meget brug for andres holdninger om ting..ikke fordi jeg er bange for hvad de tænker om mig, men vil gerne vide om de er enige/ueninge eller om de synes visse ting er forkerte osv.. Men sltså KUN hvis man beder om deres meninger

Kommentarer

Hej Anonym

Først og fremmest tak for at du tilbyder dine tanker på hvordan CYberhus kan blive bedre for dig. 

Jeg kan godt følge dig i at det kunne være fedt hvis man kunne dele oplysninger med andre unge, så man efterfølgende kunne snakke mere privat...eksempelvis på facebook. MEN...hvis vi tallader at man kan udveksle oplysninger har vi ingen chance for at sikre at trygheden i hvad der sker. Vi kan reelt ikke se om det er børn, unge eller voksne der mødes i debatterne og på gruppechatten. Den eneste måde vi kan sikre at ingen børn og unge kommer til at stå i en usikker situation med én de har mødt på Cyberhus er ved at sørge for at INGEN deler personlige oplysninger. Selv om det nok slet ikke ville være et problem i laaangt de fleste tilfælde, bliver vi nødt til at holde så hårdt fast i vores regler for at sikre trygheden for alle...hele tiden. 

I forhold til det med rådgiverens egen holdning, kan jeg også godt se hvad du mener. De fleste snake vi har i chatten eksempelvis kommer fra unge der har brug for at høre andres mening. MEN...rådgiverens opgave er ikke så meget at sige sin helt egen personlige mening, men at præsentere dig som ung for en masse forskellige meninger og vinkler på den situation eller det problem du står med. På den måde er der chance for at du får endnu mere med fra snakken end hvis du kun hører om rådgiverens egen mening. 

Mange hilsner

443

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program