Dit svar til en pige vedr. forsikring

forumspørgsmål

Dit svar til en pige vedr. forsikring

forumspørgsmål af
Mikkel
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej Erroll 

Jeg læste dit svar til en 16 årig pige vedr. forsikring her: http://www.cyberhus.dk/node/17841

Jeg synes ikke det er helt korrekt rådgiving. Du skriver at hun som lejer er forsikret ved brand - det er hun ikke! Se f.eks. denne artikel om branden i Kolding for nyligt: http://jyllands-posten.dk/indland/article4828967.ece - her mister folk alt hvad de ejer, fordi de ikke har tegnet en indboforsikring. 

Det er ren gambling ikke som minimum at have en indboforsikring. Som udgangspunkt er man dog forsikret på forældres forsikring indtil man er 21 år, selvom man flytter hjemmefra(så længe man bor alene). Det er dog ikke sikkert det er tilfældet for pigen her, der er anbragt. Så derfor bør rådgivningen helt klart være at hun, som du skriver selvfølgelig skal tale med en voksen om det, men når hun bliver 18 år - så bør(skal) hun tegne en indboforsikring - og for den sags skyld også en ulykkesforsikring.

Ellers stor ros for jeres side og jeres rådgivning :-)

MVH Mikkel

 

Kommentarer

Hej Mikke

Tak for din kommentar til mit svar i brevkassen og jeg synes du har ret i at ordet "brand" måske kan forvirre lidt. Så det har jeg faktisk fjernet igen.:)

Som jeg skriver i starten af svaret, så ved jeg ikke så meget om forsikringer og at det derfor er vigtigt at hun får snakket med en voksen, når hun bliver 18 år og måske også med et forsikringsselskab. Så vil jeg regne med at hun vil få den helt rigtige rådgivning til den tid.

Hvis forældrene har en indboforsikring, er det rigtigt at det typisk gælder til den unge er 21 år, men det gælder ikke for en ulykkesforsikring. Derfor er det vigtigt at få snakket med en voksen om sine forsikringer når man bliver 18 år.:)

Videre god weekend til dg

Venlig hilsen

Erroll - Cyberhus

646

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program