Jeg er bange for at jeg har gjort en veninde ked af det

forumspørgsmål

Jeg er bange for at jeg har gjort en veninde ked af det

forumspørgsmål af
Camilla
20 år
Oprettet 4 år 6 måneder siden

Hej jeg er en ung pige                                        jeg har i forvejen ADHD og kæmper med angst, jeg går i skole på Den nye FGU der er startet op i august

sagen er den at jeg for tiden er rigtig træt og stresset, som gør at jeg let bliver irriteret og sur, og i slutningen af dagen idag sad jeg og snakkede med nogle nye søde mennesker på skolen som vi har været sammen med de 2 sidste dage.

vi havde det også sjovt og hyggede, men efter jeg kom hjem og har tænkt over det så har jeg ikke rigtig snakket med min anden veninde så meget som jeg plejer, og har svaret hende på en sur måde når hun har spurgt om noget, og er bange for at jeg har ignoreret hende, hvilket slet ikke var meningen :( og jeg fik ikke engang sagt farvel til hende da vi fik fri og vi har fået efterårsferie så der går en uge før jeg jo ser hende igen.

jeg har skrevet til hende men hun har ikke svaret, jeg er seriøst bange for at hum har misforstået mig og er bange for at jeg har gjort hende ked af det... :(

ved ikke lige hvad jeg skal gøre 

 

Kommentarer

Hvis du åbner op og fortæller hende, at du er ked af det og hvad der har drevet dig til disse handlinger, burde hun kunne forstå og tilgive dig.

113

Spørg hende! Der er ikke niget værre end at gå rundt i uvished. Jeg kom også engang til at gøre en veninde rigtig ked af det. Jeg sendte hende et helt gameldags brev. I brevet spurgte jeg hende om at vi ikke skulle finde en dag, hvor at vi ude fra skolen kunne hygge os sammen. Det hjalp helt ekstremt meget. 

Det er vigtigt hvis man er i tvivl at prøve at tænke på noget andet i forbindelse med den person. Det kunne være for eksempel at tage ind i biografen eller tage i svømmehallen. Måske endda byde på en middag.

Jeg håber at jeg var til hjælp og at du bkiver gode venner med din veninde. 

111

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program