Virus telefon

forumspørgsmål

Virus telefon

forumspørgsmål af
Blomst
15 år
Oprettet 1 år 8 måneder siden

Jeg var på pornhub på min iPhone og klikkede på en video hvorefter der så blev åbnet en ny fane (også pornhub) hvor man kunne afspille videoen. Da jeg gik ud af fanen kunne jeg se at der på den gamle fane var åbnet et eller andet gambling spil jeg ikke selv havde klikket på, og at den altså ikke længere var inde på pornhub. Slettede så begge faner og blev sygt bange for at jeg har fået en virus eller sådan noget, selvom der ikke er tegn på det overhovedet… jeg har downloadet avast som har scannet min mobil og ikke fundet virus, men kan man være sikker på det??? Bruger normalt aldrig pornhub så er mega i tvivl om det er normalt at den gør sådan. Kan nogen hjælpe mig?

Kommentarer

Hejsa.

Det er helt normalt, det oplever jeg hver gang… det er den måde pornhub skal tjene penge, der sker ingenting så længe du ikke trykker på noget på den nye fane med spil. Bare luk dem begge ned bagefter og så sker der ikke noget! :)

34

Anonym har allerede svaret men ja det sker også for mig hele tiden. Bare luk dem og så sker der ingenting. De kan godt være mere påtrængende på andre porno sites men igen kan man bare lukke dem og så sker der intet

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program