Undervægtig?

forumspørgsmål

Undervægtig?

forumspørgsmål af
Jytte på 70
12 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Hej .. dig som læser:)

Ej, jeg er seriøs nu! Jeg er 12 år, jeg er 162 cm, og vejer 40,5/41 kg. 

Da jeg begyndte på min ADHD medicin, gik jeg fra 45 kg, til 39 kg. Nu er jeg kommet op på 41 kg, men det svinger lidt. Her på det seneste år er jeg begyndt at gå mere op i former, fx: hvor stor min røv er, og om min bh er liidt for stor så det ser overdrevet ud. Jeg vil jo gerne have mere fedt på kroppen, og få større former (ind til videre, er jeg faktisk virkelig flad, og har meget tynde arme og ben)

Det er bare virkelig svært for mig at tage på, jeg prøver virkelig at spise, og googler tit hvordan man tager på, men det hjælper bare ikke, og det påvirker mig meget. 

Det betyder vel ikke så meget for jer hvad jeg spiser, men ja... HvAd SkAl JeG gØrE?! Er det normalt, og er der andre som har det som mig??

Kommentarer

Hej!

Hvis du gerne vil have former anbefaler jeg dig til at træne. Du skal ikke løbe eller cykle du skal løfte nogle vægte. Ikke kun med armene men med ben mave ryg osv. 

Det er normalt når man kommer i puberteten tænker man på sin krop. Absolut helt normalt. Nogle vil kalde sig tyk andre vil kalde sig for tynd. Tag det helt roligt. Det er en del at det at blive voksen. 

121

Tusinde tak for svaret!

98

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program