stor røv og store bryster?

forumspørgsmål

stor røv og store bryster?

forumspørgsmål af
LIVA
16 år
Oprettet 1 år 10 måneder siden

HEJ..

JEG ER EN RIMELIG TYND PIGE PÅ 16 ÅR, OG JEG HAR ALTID HAFT DEN OPFATTELSE AF DRENGE, AT DE KUN KAN LIDE PIGER MED STORE BRYSTER OG EN GOD FYLDIG NUMSE?

ER DET RIGTIGT DRENGE?

HILSEN DEN FORVIRRET PIGE

Kommentarer

Er også 16. Tror det er forskelligt fra dreng til dreng. Jeg tror det allervigtigste for alle drenge er at pigen er sød og smilende og har et kønt ansigt. Self betyder kroppen også noget men her tror jeg drenge se forskelligt på det. Jeg må indrømme at jeg selv godt kan lide stor røv og stor bryster, men har fx en kammerat der tænder på helt spinkle piger uden bryster og med smalle hofter. Men det vigtigste er at du er sød og har et kønt ansigt - det andet er ikke nær så vigtigt.

 

54

Nej det er ikke rigtigt. Du er helt perfekt som du er :-) Jeg kan godt lide piger med små bryster og en fyldig numse siger mig faktisk ikke rigtig det store.

48

Heller en lille fræk sag det er min mening og der er også bare noget ved at kunne smide lidt rundt med dem 

38

Jeg er en dreng på 16. Jeg kan bedst lide små piger, med små bryster og en lille røv. Jeg synes ikke at kroppen er der frækkeste på en pige, mere hvordan hun er og hendes øjne (lyder noget ens mor siger, men ja) 

37

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program