Hjælp!!!!

brevkassespørgsmål

Hjælp!!!!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Heej der er en pige i klassen jeg synes er sød men hun kan ikke li mig jeg har prøvet nogen ting men når vi er alene så snakker vi og laver alle mulige ting F.eks snakkeE griner snakker om selv men så er der en anden dreng i klassen som prøver på at fløte med hende men hun kan godt lige ham 

 

-håber i kan hjælpe mig 

 

Svar: 

Hej med dig

Det kan godt være rigtig svært, at finde ud af hvad man skal gøre, for at få en sød pige til at lide én. Det er rigtig fint, at du skriver herind for at få hjælp. Du skal vide, at der er rigtig mange drenge på din alder, som har prøvet det samme. Det godt kan være en svær situation at stå i, når man ikke er sikker på at pigen, man kan er vild med, kan lide én.

Jeg sidder her og tænker på, hvordan ved du at pigen ikke kan lide dig, men godt kan lide den anden dreng fra klassen. Har du nogensinde spurgt hende?

Det lyder til, at du er godt i gang med at prøve at fange pigens opmærksomhed ved at snakke med hende, når I er alene. Det er en god start.
Måske tror pigen, at du gerne vil være venner? Hvis du gerne vil være mere end venner, må du igang med at vise hende, at du tænker på hende, så hun finder ud af, at du er en sød dreng.

Du kan for eksempel hjælpe hende med at bære skoletasken, følge hende hjem fra skole eller spørge om I skal lave lektier sammen en dag. På den måde viser du pigen, at du gerne vil være sammen med hende og hjælpe hende. Når du snakker med hende, er det vigtigt at spørge ind til, hvad hun elsker af fx musik eller film og spørger ind til hendes familie, hobby og lytter interesseret til det hun fortæller. Piger elsker nemlig, når drenge spørger ind til dem og lytter på dem.

Hvis I begge har en mobil, kan du måske spørge om hendes nummer. Så kan du skrive en sød besked til hende, og hvis du vil kan du spørge, om hun har lyst til at lære dig at kende. Hvis hun gerne vil det, så snak og skriv med hinanden. På et tidspunkt vil det helt sikkert komme naturligt, at I vil mødes til en is eller gåtur, hvis det går godt. Det er dog vigtigt, at du husker på, at der også er en chance for at pigen ikke vil lære dig at kende. Det må du respektere, for man vælger jo ikke selv, hvem det er man bliver forelsket i. Selvom du er blevet lidt vild med hende her pigen, så kan det ske, at hun er forelsket i en anden. Men det finder du aldrig ud af, hvis du ikke spørger hende, om hun vil lære dig at kende.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar, og snart får snakket og været lidt mere sammen med hende her pigen.
Held og lykke med det hele.

Venlig hilsen Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program