venner

brevkassespørgsmål

venner

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 13 år 5 måneder siden

Jeg her problemer med at få venner. Når der er fritkvater i skolen går jeg alene og er ensom... Jeg har en ven og min familie(nogen af dem bor i England) Men min ven er propetop men lege avtaler.... Og snakker næsten aldrig med hende... Spørsmål: Hvordan får jeg flere venner, og kommer i kontakt med min ene ven ???

Svar: 

Hej med dig..

Det her med venner kan godt være lidt svært, så det er rigtig godt du spørger om det...og jeg kan godt forstå du gerne vil have flere venner.

Du skriver at du har en veninde, men at hun ikke er så god til aftaler og derfor ser du hende ikke så tit. Og det er jo ærgeligt, hvis du godt kan lide hende.

Jeg 3 forslag til dig som jeg synes du skal prøve af:

1. Jeg synes du skal prøve at fortælle din veninde, at du gerne vil lege mere sammen med hende. Spørg hende om hun også har lyst til det. Hvis hun gerne vil det, så synes jeg din mor og hendes mor skal snakke sammen. Når man er 11 år, så kan det her med aftaler godt være lidt svært og måske er det lidt nemmere hvis jeres forældre også kender dem og hjælper med at i kan være sammen.

2. Jeg synes også du skal snakke med din lærer..prøv at sige til hende eller ham, at du godt kunne tænke dig lidt flere venner i skolen, men at du ikke ved hvordan du skal gøre. En lærer kan være rigtig god til at hjælpe med sådan nogle ting, fordi de kender børn rigtig godt og måske kan din lærer gøre nogle ting, så du er sammen med nogle af de piger du godt kan lide i klassen.

3. Når man skal have venner, er det altd nemmere når man laver noget sjovt. Går du til håndbold, spejder eller noget andet i din fritid? Prøv at snakke med din mor om du kan få lov til at gå til noget du synes er sjovt i din fritid. Det er en rigtig god måde at møde nye gode venner..:)

4. Du kan også prøve at skrive noget i debatten og spørge andre unge i Cyberhus hvad de synes. Det kan du gøre her.

Held og lykke med det..

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program