Spiser for meget ):

forumspørgsmål

Spiser for meget ):

forumspørgsmål af
Sofia
13 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Jeg er en pige på 13 og jeg har lidt et problem med mad. Jeg vejer ca det jeg skal men jeg er begyndt at spise mega meget den sidste måned og jeg ved ikke hvorfor. Jeg er ikke sulten men jeg spiser alligevel så jeg bliver hel mæt hele tiden. Min mor siger det sikkert er fordi jeg vokser men jeg er 168 og jeg har ikke vokset i over et år så det tror jeg ikke. Jeg har altid været ked af min vægt og mit udseende så det gør mig rigtig ked af det at jeg kan se jeg tager på og jeg ved ikke hvordan jeg skal tale med mine forældre. De er kun glade for at jeg spiser og de ville blive meget bekymrede hvis jeg fortalte jeg ville stoppe med at spise så meget. Det er jo ikke fordi jeg vil blive mega tynd og få en spiseforstyrrelse. Hvad skal jeg gøre?!

Kommentarer

Kan det være fordi at der er andre ting der trykker? det er meget udbredt at trystespise, så måske skal du snakke med en professionel (skolesphykolog eller skolesygeplejerske) om hvorfor du er begyndt at spise meget og hvordan du får et sundt forhold til mad igen.

Mit akutte forslag er at drikke en masse vand så din mave fyldes af det, du skal selvfølgelig ikke drikke for meget vand, men nogle gange hvis du er lidt småsulten midt på dagen så i stedet for at snacke så drik et stort glad vand eller en kop the i stedet :D

273

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program