Spørgsmål til m 19 år

forumspørgsmål

Spørgsmål til m 19 år

forumspørgsmål af
Søren
20 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Har jeg forstået det ret at du siger det er incest at fætter/ kusine har sex sammen. Jeg vil så sige at det er lovligt i Danmark at fætter/kusine må have sex sammen.

Kommentarer

Nå for søren, der må være noget jeg har misforstået så. Jeg synes stadigvæk det er moralsk forkert i mine øjne. hvis der kommer et barn ud af det, er der stor sandsynlighed for, at banet kommer til at have fysiske og måske pshykiske skrevanker for livet. Jeg ved ikke hvor meget du ved om genetik, men kort fortalt så har man to versioner af samme gen, en fra sin mor og en fra sin far. Nogle sjældne sygdomme kommer kun til udtryk hvis der er to af det samme gen til stede, hvilket så kan ske hvis forældrene er i familie og hermed har mange ens gener.

Min subjektive holdning er at incest er frastødende men rent objektivt kan jeg acceptere et forhold mellem familiemedlemmer hvis de er afklarede med, at de ikke skal have børn med hinanden.

Du behøver ikke at lave et nyt forumspørgsmål hver gang du vil i kontakt med mig, bare tilføj kommentarer herunder så skal jeg nok sørge for at svare.

290

Hej med dig m 19 år. Hvorfor kommer du ikke med flere svar til dem der skriver ind

207

Det kunne være rigtig fantastisk at høre dig komme med nogle kommentarer igen.

31

Selvfølgelig kan der komme et handicappet barn, når det er fætter/kusine, så vi er enige. Jeg ville blot pointere at det ikke er ulovligt, og jeg kender selv en fætter/kusine der er gift og har en søn på 12 år, og han har ikke noget handicap, så det er heller ikke sikkert at de får et handicap.

286

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program