DETTE ER KUN TIL JER DRENGE!!

forumspørgsmål

DETTE ER KUN TIL JER DRENGE!!

forumspørgsmål af
ida
16 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Kan I please nævne et par ting som vi piger gør/siger, hvor I sådan bliver helt "bløde" indeni, og tænker "fuck hvor er hun dejlig" eller "fuck hvor er hun sød"? også med hensyn til hvad i tænder på ved en pige?

Kommentarer

Spørg ind til hvad han laver i fritiden og hvis i skriver sammen om aften så skriv små korte beskeder som er lidt vil med dig eller kan godt li dig. Og hvis i skriver eller har skrevet i længer tid så kan du godt skrive du betyder meget eller elsker dig

311

Altså, hvis en pige begynder at flirte ud af det blå i en samtale kan man gå blive lidt blød i knæene. Små ting som "Du er krafedeme dejlig" "Awww tak søde" etc.

- Og hvad vi drenge tænder på? Tjaa lad os bare sige at vi ikke har noget imod at vågne op til en halvnøgen pige ved siden af os

Held og lykke!

308

Hvis du ikke er genert, og når i skal sove sammen, så tag gerne hånden lige så stille ned i partnerens bukser. Og hvis hun kan lide det så træk hendes bukser af, også kan du prøve dig frem. Min kæreste kan godt lide når jeg bruger tungen. Men du kan starte med en nusse kliritos. Så kan du gå ned til at slikke på kliritos!!! Min kæreste eller det. Så kan det også være at du er heldig at få en omgang. Hvis i har lyst til at gå vidre, så kan du lægge dig blødt oven på hende. Tag hendes hånd og put den ned i dine underbukser, luk øjnene og nyd det!

324

Det er rimlig tydeligt at hun er heteroseksuel og søger råd til at forføre drenge og ikke piger haha

298

ahahh lige præcis

283

Elsker når en pige flirter, og tænder på når piger sender undertøjs billeder gerne patter i bh eller røv i g streng

86

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program