Sove nøgen og gå uden underbukser

forumspørgsmål

Sove nøgen og gå uden underbukser

forumspørgsmål af
Jonas
15 år
Oprettet 4 år 8 måneder siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 15 år, der for noget tid siden begyndte at sove nøgen. For ikke så længe siden kom jeg lidt sent op, og kunne ikke lige finde mine underbukser, så jeg tog bare et par bukser på uden noget indenunder. Det føltes virkelig dejligt og frit - lidt ligesom at sove nøgen. Siden dengang har jeg nogengange gjort det herhjemme, men kunne egentlig godt tænke mig at gøre det altid. Jeg er dog lidt nervøs over, hvad andre ville sige til det, hvis de fx fandt ud af det, når vi klædte om til idræt. Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, hvad I siger til det. Synes I, det er ok at gå uden underbukser (og sove nøgen)? Har I selv prøvet det? Eller kender I nogen, der gør det?

Mange hilsner

Jonas

Kommentarer

Hej Jonas

Jeg er en pige på 16 år, der har en kæreste på 17 år, og han sover også altid nøgen og går aldrig med underbukser. Jeg må da indrømme, at jeg blev lidt overrasket, da jeg fandt ud af det første gang, men nu har jeg fuldstændig vænnet mig til det, og ville blive meget overrasket, hvis han pludselig havde underbukser på. Vi har snakket om det, og han har fortalt mig, at han bare altid har hadet at have underbukser på. Han synes, de føles utrolig ubehagelige, både når han skal sove og ellers. Han startede ligesom dig med at sove nøgen, og senere droppede han helt underbukserne. Han var lidt nervøs for, hvad andre ville sige i starten, men nu ved de fleste i hans omgangskreds, at han går uden underbukser, og er ok med. Der er flere af hans venner, der også sover nøgne, og en af dem går også tit uden underbukser, så det er ikke så ualmindeligt, som du måske tror. Jeg synes bare, at du skal droppe underbukserne, hvis du har lyst til det :-).

Knus

Maja

144

Jeg sover også uden underbukser, og jeg og min lillesøster og mine forældre er naturister og vi tager nogle gange ind i en svømmehal og er nøgen i svømmehallen

125

Det er upraktisk i den sammenhæng at bukserne skal vaskes oftere

130

Det er ganske normalt at folk tænker på den måde, folk vil nok syntes det er underligt fordi DE går med underbukser. Men du skal jo tænke på, mennesker har jo ikke altid gået med tøj helt fra begyndelsen af. Det er der det stammer fra at du nok syntes det er rart uden underbukser, og der er ingen skam over det. At sove nøgen det kender jeg nogle folk der gøre, min faster fx og min farmor(Det er godt nok kvinder, men de sover stadig nøgne). Det ved jeg fordi det har jeg fundet ud af, og jeg sov også med dem nogle gange der jeg var minde, men det er lige meget der. Hvis du gerne vil gå uden underbukser, og sove nøgen så skal du da bare gøre det :).

122

Hej ikke fordi at jeg vil ødelægge denne positive stemning ik men jeg sover slev nøgen og da jeg læste dette spørgsmål så kunne jeg også tænkte mig at gå uden underbukser men hvad hvis ens bukser falder ned eller ens ven pranker en og trækker ens bukser ned?

35

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program