Sofie

forumspørgsmål

Sofie

forumspørgsmål af
Sofie
12 år
Oprettet 1 år 11 måneder siden

Jeg er en 12 årig pige som føler jeg er en dreng. Jeg går også i drengetøj. Er der nogle der ved om man kan få en kønsskifteoperation.

Kommentarer

Du kan ikke få kønsopration før du er 18, tror jeg nok. Du kan få stop-hormoner så du ikke gror brysyer og får mens og når man bliver 16 kan man vist nok få det modsatte køns hormoner. Det er lidt surt man ikke kan før men jeg tror også det er godt man har lidt tid til at overveje hvad man vil.

74

Du har ikke brug for en kønsopration, men du har brug for psykisk hjælp.

70

Hvorfor skriver du at Jeg har brug for hjælp

54

Hej Sofie, 

Det lyder spændende med en kønsskifte operation, og dejligt at du føler dig så sikker i dit køn :) Ikke fordi jeg vil ændre din mening eller noget, men vil blot komme med det forslag at du giver det lidt længere tid. det er ikke noget man bare lige sådan kan fortryde hvis det nu er. Det er også en meget tidlig alder, du har valgt at tage stilling til den slags. Det var min personlige holdning :) 

For at svare på dit spørgsmål: Jeg ved ikke præcis hvor man kan få det lavet men jeg er ret sikker på du kan få det lavet et sted i Tailand. Jeg vil forslå at du googler dig lidt frem :) 

Ønsker dig held og lykke 

77

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program