piercing

forumspørgsmål

piercing

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 6 måneder siden

ja hvor gammel skal man være for at få navlepiercing?

Kommentarer

Der er ikke nogen nedre grænse, men hvis du er under 18 år, skal du have tilladelse af dine forældre. Der er ikke lovmæssig nedre grænse, hvis bare du har dine forældres tilladelse. Der er dog nogle steder, hvor de ikke vil pierce unge under 16 år, men det er ikke ulovligt, så¨længe forældrene har givet tilladelse til det.

Så hvis du er under 18 år, må du snakke med dine forældre om det. Hvis de siger nej, er du nødt til at acceptere det og vente til du bliver 18 år.

Jeg fik en navlepiercing, da jeg var 14 år. Jeg har ikke haft nogle problemer med betændelse eller lignende. Min mor var heldigvis let at overtale.

479

man kan også få lavet en hvis du er 15 år eller 16 år uden at dine forældre siger ja til det. eller skriver under på det. Mange steder spørg de ikke engang, hvor gammel du er, de laver den bare. men synes det er bedst at snakke med dine forældre om det først.

Min mor var også let nok til at overtale til det, men jeg var 15 år da jeg fik den lavet. så du skal nok bare få dem overtalt til det.

Smil Fra Felicia.

500

til nogen ser det godt ud men til andre puuuuuu!!!!!!!

552

jeg fik min da jeg var 12 år på en ferie med en af mine venner hvor både hendes familie var med og min.

71

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program