For meget motin???????

forumspørgsmål

For meget motin???????

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Hej :-D

Jeg er en 15 årig pige, der ELSKER at være aktiv!!! det er ikke fordi at jeg vil tabe mig eller noget - er faktisk stort set tilfreds med min krop. :-) Sport det gør mig bare SÅ enormt glad!!! - og så er især løb og boksning god til at få følelserne ud....

Jeg har et lidt..... øhh... mærkeligt (?) problem:

Jeg ville rigtig gerne gå til zumba, men mine forældre mener at jeg i forvejen dyrker ALT for meget sport, at SÅ meget sport ikke er sundt, og at jeg desuden burde lave nogle lidt mere teenageagtige ting, som fx. se film og gå til fester..... Men for mig, er sport bare hele mit liv!

 

Her er en plan over hvad jeg normalt laver:

Mandag: boksning (1½ time) og løbe ca. 7 km., løbe ca. 1 km.

Tirsdag: løbe ca. 5 km., tennis (2 timer)

Onsdag: ridning (ca. 1 time), Boksning (1½ time) løbe ca. 2 km.

Torsdag: Håndbold (1½ time) fodbold (1 time) "øvelser" (dvs. 25 armbøjninger, 20 rygbøjninger, 45 mavebøjninger osv.) løbe ca. 1 km.

Fredag: Løbe ca. 9 km.

Lørdag: går med reklamer (så jeg selv kan betale til nogle af mine sportsgrene)er stort set altid til kamp, yoga, løbe ca. 5 km."øvelser" (dvs. 25 armbøjninger, 20 rygbøjninger, 45 mavebøjninger osv.)

søndag: Nogle gange kamp, løbe 2 eller 4 km, danse (hiphop)

 

Når jeg fortæller folk hvor meget sport jeg dyrker siger de som regel med store øjne: "HVAD??" Jeg ved godt at det er lidt mere sport en mange andre teenagere dyrker, men jeg sørger for at få godt med proteiner, bla. drikker jeg en proteindrik hver dag.. Hvordan for jeg mine forældre overbevist om at jeg godt kan gå til zumba??? altså hvis jeg dropper yoga'en om lørdagen kan jeg vel godt nå det...!!!! - jeg vil sååå gerne!!!!!!!!!!!

Hilsen Anna-Sofia....

Kommentarer

*motion, skulle der have stået i overskriften..;-)

398

Hej...

 

Det lyder da os som en hel del motion du laver. Det kunne måske være meget godt at trille forbi din læge, her kan du få en snak om hvor meget motion din krop kan holde til i din alder. Det kan os være han hun kunne give nogle andre råd til kosten end dem du følger nu. Det kan måske være han kan give dig et godt svar som dine forældre også vil godtage.

Ved ik om du tager til disse aktiviteter alene eller sammen med nogle venner/veninder, ellers kunne det jo være en ide at gøre det sammen med andre så du også får lidt socialt ud af det, måske dine forældre også vil synes om dette...

445

Jeg har snakket med lægen - det var hende der anbefalede det med proteindrik.. Hun mente heller ikke at en krop i min alder kan holde til så meget. Jeg syntes bestemt ikke om hende. og så sagde hun enda "der findes jo grænser for sundheden" - såden noget vrøvl!! Jeg fik mine forældre overbevist om at hvis jeg bare skar en smugle ned på motionen - og begyndte på de proteindrk, så ville det være fint, og ikke for overdrevet. Men jeg vil så gerne gå til zumba!! - og egntlig også gerne batminton..

 

Boksning, fodbold og håndbold er jo holdsport, så der er nogle af mine veninder med. og når jeg løber onsdag og torsdag er 2 af dem også med, så det er ikke fordi at jeg aldrig ser dem, men hvis jeg skal være ærlig, så kan jeg bedere lide sporten..

 

 

395

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program