Michael Jackson tabu!!

forumspørgsmål

Michael Jackson tabu!!

forumspørgsmål af
Anders
15 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Jeg føler at der er mange der siger at Michael Jackson er pedofile selvom at de ikke har sat sig ind i det overhovedet. Jeg føler at der er mange der har den mening og forstår virkelig ikke hvorfor de ikke sætter sig ind i det før de siger det. Jeg er kæmpe fan af ham og føler lidt at jeg endda kender han personlighed og hans tankegang. Jeg ved at han aldrig kunne finde på det. Han var mega kristen og var endda opviser jehovas vidne. Jeg ved bare at han aldrig kunne gøre nogen ondt. Han var dog opvokset i rampelyset så derfor fik han nogle mentale problemer men Ikke på den måde.

i filmen "leaving Neverland" hvor de fortæller hvad man har gjordt kan man også bevise at meget af det er løgn.

Jeg er ret sikker på at jeg er en af dem på min alder i Danmark der ved mest om ham og ja alt muligt om ham. Har sådan set flere 1000 timers videoer og hører hans musik seriøst hver dag som jeg har gjordt i mange år. På samme måde vil jeg ikke nogen ting som jeg regner med Michael Jackson ikke vil ud med. Bliver aldrig træt. Hvis du mener du er større fan så skriv lige.

 

Jeg synes ikke det er i orden og vil gerne lige høre hvad i synes.

Kommentarer

Hej. Jeg er også en kæmpe MJ fan, og har været det siden jeg var 10-11 år, så jeg er nærmest vokset op med ham og hans musik. Jeg mener også, at han slet ikke kunne finde på sådan noget. Som fans, burde vi stå op for Michael, selv efter hans død, når han ikke kan forsvare sig længere. Hvis du støder ind på folk, der mener, at han er pædofil, burde vi argumentere imod det. Der er ingen beviser for det - han er uskyldig. Vi burde sprede det, så folk ikke misforstår det hele. Michael fortjener den ro og fred, han længtes efter. Lad os give ham den. 

80

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program