Komme ud...

forumspørgsmål

Komme ud...

forumspørgsmål af
En forvirret biseksuel
13 år
Oprettet 4 år 9 måneder siden

hejsa jeg er en pige på 13 og jeg for et par år siden fandt ud af jeg jeg er biseksuel(selvom jeg er mere til piger). Anyway, min ven lad os kalde hende øhm bønne, ja, jeg er kommet ud til et par folk bare ikke lige bønne. Vi er bedste venner og jeg kunne ikke leve uden hende, jeg har lyst til at sige til hende at jeg er bi, men jeg ved at hun kommer til at opføre sig akavet omkring mig. Hun har ikke noget imod folk der er homo, og støtter det ogs, men med mig ved jeg at hun bare bliver tja akavet omkring mig, som og hun tænker "vent betyder det så hun er forelsket i mig? Tænder hun på mig i omklædning? Er det på grund af mig?" Og alt sådan noget. Jeg elsker hende, men ikke på den måde, og det knuser mig at tænke på at hvis jeg sagde det til hende ville hun få disse tanker. 

Ps. Har en kæreste (pige) i kbnhavn så ville aldrig blive forelsket i bønne.

 

KH. en forvirret biseksuel 

Kommentarer

hej det mig igen, ville bare sige undskyld hvis der er stavefejl. Staver som en brækket arm.

487

Jeg vil bare sige at jeg er en dreng og er 13 år, og sprang ud som bøsse for 2 måneder siden og det er det bedste der nogensinde er sket for mig. Mine forældre har støttet mig hele tiden, og jeg har fået en kæreste. Så du skal ikke føle dig anderledes

473

Jeg er en dreng (13 år) og jeg sprang ud som bøsse for 2 måneder siden. Jeg havde det virkelig svært med at sige det til mine forældre, men de har støttet mig hele tiden. Jeg har osse en dejlig kæreste. Der er ikke noget galt men dig.

422

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program