er det underligt?

brevkassespørgsmål

er det underligt?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 10 år 10 måneder siden

er det underligt at jeg ikke onanere så meget...

mine venner siger de onanere 4-5 gange om ugen.

jeg har bare ikke lysten. og jeg synes ikke jeg har brug for det,

men når de taler om det lyder det som om de ikke kan leve uden det

er det underligt? eller forkert på en eller anden måde

Svar: 

Hej med dig,

Det er bestemt ikke underligt eller forkert, at du ikke har lyst til at onanere så meget, som dine venner fortæller, at de gør. Det er meget forskelligt, hvor ofte man onanerer, og man kan også have perioder, hvor man har mere eller mindre lyst til det end i andre perioder.

Hvis du ikke har lysten til det lige nu, så skal du ikke blive bange for det, for den lyst skal nok komme på et andet tidspunkt. Det kan også godt være, at du aldrig får så meget brug for eller lyst til det, som andre måske har.

Jeg kommer også til at tænke på, at man som teenager er ved at lære sin krop at kende, og man oplever nye sider af sig selv. Her er der nogle, der får meget lyst til at onanere, og andre siger det bare ikke en så meget endnu. Når der sker meget med en og ens krop som teenager, kan man også godt have brug for at vide, at man er ligesom de andre… Måske er det også sådan, du har det? Måske har nogle af dine venner det også sådan, og måske snakker de derfor meget om, hvor meget de onanerer, og dem, der måske har det ligesom dig, fortæller det ikke højt. Men det kan sagtens være, at der er andre, der lige nu heller ikke har så meget lyst eller brug for at onanere.

Når du får mere lyst til det, tror jeg du vil opleve, at det stadig kan være meget forskelligt hvor meget og hvor mange gange om ugen, man har lysten til det, og at det vil svinge meget. Måske vil du senere hen opleve, at det bliver nemmere at snakke med dine venner om dette, og du vil se, at det kan være meget forskelligt, hvordan man hver især har det med det.

Til sidst vil jeg nævne, at du måske engang får lyst til at finde andre og nye måder at onanere på, hvilket også kan betyde, at du får mere lyst til det i perioder. I så fald kan du måske finde inspiration på sexlinen.dk, se HER.   

 De bedste hilsner fra Ida

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program