Stor pik

forumspørgsmål

Stor pik

gruppechatten
forumspørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 5 dage 14 timer siden

Hej alle
Jeg rander rundt med en rimelig stor tissemand, er det normalt at en på 19 år, skal have en tissemand der er 18,9 cm i slap og 23,7 cm i stiv

Kommentarer

Hvis jeg sådan lige kigger på en lineal synes jeg det lyder stort. I alt fald større end de drenge jeg har været sammen med. Tror det vil være en god ide hvis du skal være sammen med en pige at du lige fortæller hende på forhånd om størrelsen. Det er ikke sikkert det gør noget men vi piger kan godt lide at forberede os sådan lidt mentalt på det der skal ske. Så jeg synes det er god service hvis du siger det inden i kommer til punkt hvor i skal klæde jer af. Men de fleste piger kan godt udvide sig så de skal nok kunne tage den men det er altså rart at vide på forhånd.

hvad er egentlig det største i piger har prøvet? Har selv 17,5 cm

Synes bare du er vildt heldig, for mange kan godt lide en stor, fordi man kan køre mere på en stor uden den falder ud. Har du da problemer med den måde du er sammen med nogen?

Altså jeg er 15 og har en pik på 18 cm er det godt?

Jeg synes det lyder stort. Jeg er 15 og det er min kæreste også. Hans er 14 og jeg får den nok i gennemsnit to gange om ugen og størelsen er meget passende for mig der hvor jeg er nu. Jeg ville ikke ønske mig den større, ialtfald ikke nu.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program