Jomfru

forumspørgsmål

Jomfru

gruppechatten
forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

Jeg er en 17 årig pige og er jomfru. Jeg synes selv det er lidt pinligt ikke at have lavet noget da næsten alle omkring mig har haft sex eller lavet andet. Jeg vil gerne bare have min første gang overstået nu og tænker også det bliver en engangsting med hvem end fyren er. Ved bare ikke om drengen vil synes det er mærkeligt at jeg er jomfru, hvad tænker i? Er det et turn off?

Kommentarer

Hej Anonyn
Hvorfor synes du det er pinligt ? Da jeg selv er en ung mand vil jeg slet ikke synes det er mærkeligt for så gør man det sammen og i det tempo som man begge 2 kan og snakker om tingene under vejs hvis det er den rigtig fyr du gør det med også hjælper msn hin anden af. Jeg har hun haft sex 1 gang da jeg var omkring 19 år og det var pigen da lade op til det. Så det synes jeg ikke er turn off. Men synes du skal sige til fyren du er jomfru så er I tager det i et tempo I kan være i sammen😊

15

Det er slet ikke et turn off, og jeg er 16 og har heller ikke lavet noget med nogle endnu. Jeg har virkelig lyst til det, men det tager jo sin tid.

13

Jeg er en 22 årig ung mand, også jeg er også jomfru.
Det kommer når det kommer, og ikke stress for meget over det.

15

Åh hvor jeg forstår dig. Jeg er lige blevet færdig med 10. på efterskole og selv om jeg havde en masse planer om at det altså skulle være det år hvor jeg mistede min mødom så lykkedes det ikke. Alle de andre piger snakkede erfaringer og hvad de havde prøvet, forskellige stillinger, forskellige sexuelle aktiviteter, et par havde prøvet med piger osv. osv. Jeg sad bare der og smilede og havde ikke prøvet noget som helst. Ved afslutningsfesten prøvede jeg og spille lidt op og se om der ikke var nogen der gad gøre det med mig men det lykkedes heller ikke. Og nu skal jeg på gym og er stadig jomfru. Jeg er virkelig desperat. Så ja, jeg forstår dig i den grad!

13

Værdsæt tiden som jomfru. Ingen grund til at have fart på fordi alle andre har.
Det skal føles rigtigt og være på det rigtige tidspunkt og ikke skyndes på. Det sker når det sker.
Glid med flowet.

10

Det er på ingen måde et turn off en pige er jomfru, kun et turn on fordi hun er fornuftig og ikke bare gør det med en tilfældig

12

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program