JEG ER SÅ TYK!!!!!

forumspørgsmål

JEG ER SÅ TYK!!!!!

forumspørgsmål af
Sarah
11 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej Ch jeg er en pige på 11 år og jeg vejer omkring 40-45 kilo jeg synes selv jeg er rigtig tyk og min mor siger også at jeg er lidt tyk jeg hader det og vil virkelig gerne dyrke noget motion og tabe mig men jeg er også ret doven kan i svare mig på om jeg er tyk venlig hilsen sarah på 11 år

Kommentarer

Hej Sarah

For det første  så synes jeg ikke det er i orden, at din mor siger til dig, at du er tyk. Måske du skulle sige til hende, at du bliver ked af det, når hun siger det og at det gør dig mere usikker på din krop. 

Du er 11år og din krop er i gang med, at vokse og udvikle sig, så der sker mange ting med din krop, men det ved du jo nok godt. Jeg tænker at du vejer lige det du skal og du er IKKE tyk. 

 

 

110

Om du er tyk eller ej er svært at svare på ude for de oplysninger der er her. Det kommer meget and på hvor høj du er. Men umilbart vil jeg ikke mene at 40-45 kg er meget.

Men hvis du selv synes du er tyk kan du jo prøve at tabe dig. Enden ved at starte med længere gåtur, løbeturen eller cykle. Det kan også være du har en veninde du kan lave en aftale med at i løber/går/cykler en gang eller to om ugen. 

98

Hejsa 

Hvis du gerne vil tabe dig fordi du er utildfreds med din krop er det vigtigt først og sætte et mål for, hvorfor du vil tabe dig. Er det fordi din mor siger det, eller fordi du selv er utilfreds? Når det påvirker dig at din mor skal minde dig om det, synes jeg du skal spørge hende om hun ikke kan skrue ned for kommentarene angående din krop. Hvis du selv føler at du vil ændre på din krop og ,hvis du samtidig er doven og vil have gang i dit vægttab er det vigtigt at starte småt så man ikke bliver overvældet af din hverdag som ændre sig. Små skridt kommer du længst med.

Håber det kan hjælpe

86

Bed lige din mor om at læse bogen "Madro" af Morten Elsøe (det kan også fås på biblioteket), for det er ikke i orden at kalde sit barn tykt!

Du kan sagtens lære at dyrke motion hvis du VIL. Det handler ikke om dovenskab, det handler bare om at finde noget du synes er sjovt. Find noget der giver dig selvtillid, for det er langt vigtigere end din vægt! 

Jeg kaster kærlighed i din retning! <3

91

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program