Hvorfor er der nogen som ikke vil bade sammen med andre efter idræt

forumspørgsmål

Hvorfor er der nogen som ikke vil bade sammen med andre efter idræt

forumspørgsmål af
Casper
14 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Jeg har et spørgsmål om hvorfor at nogle ikke kan lide at bade sammen med andre eksempel vis efter idræt. Jeg går selv i bad efter idræt og efter min fodbold træning og er fuldstændig ligeglad med at være nøgen foran andre. 

Kommentarer

Jeg tror det handler om mange er usikre på hvordan man ser ud. Fordi ens krop ændre sig i puberteten. Mange af mine veninder går ik i bad efter idræt og det har også gjort at jeg at jeg bliver usikker på mig selv fordi de er rigtig pæne osv. Så jeg kommer til at tænke at hvis der er noget galt med dem så er der i hvertfald noget galt med mig😕. Det er svært at "sige fra" og gøre noget andet end andre for man har ik lyst til at blive kommenteret på. Håber svaret hjalp😊

Hilsen pigen på 14

84

Jeg har altid haft en afslappet forhold til min krop og ser det som naturligt at ens krop ændre sig og ikke noget jeg føler som noget unaturligt som andre ikke kan se. 

74

Hej Casper, 

Jeg tror det er 2 ting der gør, at folk ikke kan lide det:

1. Du kan være super usikker på din krop, hvis du ikke lige har "drømmekroppen" eller hvis du ikke kan lide din krop, så vil du nok ikke vise den foran andre. Jeg tror der er mange i vores alder der ikke er glade for deres krop, fordi man ser så meget med folk med kæmpe bryster og numse, og gigantiske alt muligt... Og når man først har fortalt dig selv, at man ikke er god nok, er det svært at kommeudaf det igen.

2: jeg tror også, der er nogle der ikke kan lide at være nøgne sammen med andre. Det må simpelthen bare være en ubehagelig tanke for dem. Det er også helt forståeligt. Jeg kan heller ikke selv lide det.

Knus Eco

 

82

Men hold nu op. Vi har den krop vi har og i er ikke ens. Hvad så når vi kommer til at skulle have sex en dag, så tør man heller ikke det, for tænk hvad pigen tænker. Lad os nu være stolt af hvordan man ser ud. 

82

Undskyld....

Men- nogle folk er bare ikke glade for deres udseende. Og sådan er det. Du kan desværre ikke lave om på det, bare ved at sige det der. Det tager tid at lære at elske sig selv.

Og hvis du allerede er glad for dig selv, så fred være med det. Men det er ikke alle der har det sådan.

85

Det skal sandelig ikke forstås sådan, men synes det er trist hvis nogen ikke kan lide sin krop som den er. Vi er mennesker og er forskellige. God jul og godt nytår. 

85

Hos mange piger tror jeg det er et issue om man er barberet eller ej. Hvad er nu det rigtige? Og vil man vise hvad man har valgt? Nogen af pigerne i min klasse (og det er ikke de grimmeste) vil i hvert fald ikke vise sprække.

84

Jeg kan ikke li at bade med andre for jeg er flov over at vise min sprække, min røv og mine bryster for de andre piger. Jeg er bange for ikke at være lisså sexet som de andre. Jeg er 13

72

Ked af at høre. Jeg er sikker på du er god nok. Godt nytår. 

70

Mange af pigerne i min klasse snyder sig fra bad i idræt fordi de er generte. Jeg selv gør det også. Jeg er megagenert over at vise mig nøgen for nogen jeg ikke kender ekstremt godt. Kan ikke rigtig forklare hvorfor, det er bare ubehageligt. Jeg har en enkelt veninde jeg er vildt tæt med. Hende kan jeg sagtens være nøgen med og også ligge tæt med nøgen. Mn ellers er jeg jeg vildt genert. Jeg vlle ønske jeg var mere fri i det.

74

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program