Intimbarbering

forumspørgsmål

Intimbarbering

forumspørgsmål af
Anna
14 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Hej jeg er 14 år og en pige. Jeg vil meget gerne begynde at barbere mig i skridtet men jeg ved ikke hvordan jeg skal snakke med min mor om det. Det er nemlig sådan at mig og min kæreste snart har 2 års dag og vi vil gerne fejre den ved at dyrke sex. men min kæreste foretrækker at piger er barberet dernede og jeg vil gerne gøre det for hans skyld. Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal sige det til min mor da jeg selvfølgelig skal bruge en skraber og den skal hun jo købe. Hun barbere sig ikke og har sagt at hun ikke synes at vi skal gøre det men jeg vil meget gerne gøre det alligevel. Hvad skal jeg sige til hende?

Kommentarer

Heej Anna

synes ikke din mor nøvendigvis skal købe den? Du kan selv tage i evt normal og købe en? Ville nok anbefalde dig at købe engangs skraber da det er det bedste når man skal barbere sig i skridtet og ungår bla. knopper. De må dog kun bruges en gang, skal man huske på :))

59

"Den skal hun jo købe." Hvorfor? Du får da garanteret selv lidt lommepenge eller også tjener du selv nogle. Så når butikkerne åbner igen går du bare i Matas og køber en god skraber. Der er sikkert en sød ung pige ved disken der kan hjælpe med at finde den. Når man er 14 må man gerne begynde at opføre sig lidt voksent og have lidt hemmeligheder for forældrene. undertøj og sådan noget er jo også rart at købe selv. Hvis man er stor nok til at ha sex er man også stor nok til selv at købe skraber, kondomer og andre "pinlige" ting. Det behøver mor ikke at blive blandet ind i.

66

Hejjjj :)

Hvis problemet med, at du ikke kan købe en skraber selv, er fordi du ikke har penge nok, så prøv at pakke det lidt ind, når du skal fortælle det til din mor. Du kan måske sige, at du gerne vil barbere dig under armene, fordi det er ubehageligt med alt det hår. (Selvom jeg godt ved, at der er lidt forskel på skrabere i forhold til, hvor de skal bruges.) Btw, her er nogle små tips, hvis du nu skulle få brug for det:

Sørg for at barber dig på dagen eller dagen inden, ellers kan der godt være stubbe fra de nye hår, der går ind og irriterer. (Trust me, taler fra erfaring.)
-Brug godt med barberskum/ kokosolie   
-Klip det meste af håret af med en saks inden, så skraberen ikke bliver fyldt med hår.

 

51

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program