Hvornår er man ikke jomfru mere

forumspørgsmål

Hvornår er man ikke jomfru mere

forumspørgsmål af
Susie
14 år
Oprettet 8 måneder 3 uger siden

Jeg kom mens en dreng rørte ved mig, men er i tvivl om det vil sige at jeg ikke længere er jomfru? Han har jo ikke stukket noget ind i mig.

Kommentarer

Du er jomfru så længe han ikke har været oppe i dig :-)

25

Jeg forstår dit spørgsmål sådan at du kom, men kun blev berørt fx på klitten. Så er du teknisk set stadig jomfru da man regner en pige for jomfru der endnu ikke har haft diller oppe i sig. Psykisk mener jeg dog det er mere flydende for sex kan jo være mange ting som jo ikke altid indebærer indførsel. Er piger der kun gør det med hinanden så jomfruer? Så jeg vil sige at du teknisk set er jomfru men hvis du mentalt føler at du har haft din første gang, ja, så er du ikke jomfru mere. I øvrigt synes jeg det var dejligt for dig at du kom. Knus.

13

Teknisk set er du jomfru endnu da han åbenbart kun har berørt din klit og ikke været oppe i dig. Man siger normalt at man ikke længere er jomfru i det øjeblik en dreng har haft sin diller i dig. Jeg vil dog personligt sige at man kun er jomfru hvis man føler sig sådan. Hvis man har haft anden form for sex kan man sagtens føle at man har haft sin første gang og ikke længere er jomfru. Hvis to piger er sammen har de jo ikke nødvendigvis haft noget oppe men er de så jomfruer? Det vil jeg ikke mene. Men hvor var det dejligt for dig at du kom. Så synes jeg du skal afgøre med dig selv indeni om du stadig føler dig som jomfru eller ej.

19

Bare af nysgerrighed, hvad med lesbiske?

19

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program